Nipala

Oireet ja syyt

Merkkejä ADHD

Jos sinulla on lapsia, tiedät ne voivat olla vaikeuksia istuu edelleen, vastustavat kiusausta rikkoa sääntöjä, tai viimeistely urakka kuin tehdä sängyssä. Lue lisää ›

9 merkkejä aikuisten ADHD

ADHD pidetään yleisesti lapsuuden häiriö. Mutta määrä lapsia ADHD vielä se, kun he kasvavat. Making kukkuraksi, se voi olla vaikeampi diagnosoida ADHD aikuisilla, ja monet aikuiset eivät edes tiedä, he ovat sitä. Tuntisitko mahdolliset merkit ADHD aikuinen?

Tiedätkö aikuinen, joka puhuu liikaa? Ja ehkä kun yrität puhua, hän ei joko kuuntele tai jatkuvasti pitkin lauseita? Nämä piirteet ovat varmasti ärsyttävää ja voivat olla oireita ADHD.

Lisätietoja aikuisten ADHD ›

Faktoja aikuisten ADHD

Huomio-ja ylivilkkaushäiriö (ADHD) on yksi yleisimmistä hermosolujen häiriöt. Se diagnosoidaan yleensä lapsuudessa ja usein jatkuu aikuisikään asti.

Ensisijainen oireita ADHD ovat vaikeus pysyä keskittynyt, vaikeus kontrolloivaa käyttäytymistä, ja ylivilkkaus tai yliaktiivisuus. Ensisijainen ADHD oireet ovat samat niin aikuisten kuin lasten, mutta ne voivat olla hienovaraisempia ja vaikeampi tunnistaa. Joskus muut sairaudet, kuten masennus, huumeiden, kilpirauhasen liikatoiminta tai kuulon heikkenemistä, voi jäljitellä ADHD-oireita.

Määrittämiseksi, jos sinulla on häiriö voi auttaa sinua hakeutua hoitoon. Yhdet ohjeet diagnosoida aikuisten ADHD sisältää seuraavat ominaisuudet aikuisten häiriö: ylivilkkaus ja huono keskittymiskyky, impulsiivisuus, mielialan vaihtelut, kiivas, kyvyttömyys tehtävien suorittamiseen, kyvyttömyys käsitellä stressiä, tai joiden lapsuuden historiaa ADHD.

Lisätietoja aikuisten ADHD ›