Nipala

Allergiat

Allergia tosiasiat

Allerginen reaktio johtuu kun immuunijärjestelmä virheellisesti tunnistaa yleensä vaaraton aine vahingollista keholle. Ymmärrä kirjo allergisia reaktioita ›

Allergian oireet

Seasonal allergiat ja vilustuminen olla samanlaisia ​​oireita, mutta joitakin merkittäviä eroja. Seuraavat tiedot voivat auttaa määrittämään, jos olet kärsivät allergioista tai kylmä.

Lue lisää oppia allergiaoireita ›

Mitkä ovat erilaisia ​​ruoka-aineallergiat

Oletko koskaan kokenut epämiellyttäviä oireita pian aterian jälkeen? Se voisi olla ruoka-aineallergia tai ruoka-intoleranssi. Oireet ovat samankaltaisia. Mutta mistä tiedät, kun se on vakavaa?

Lue lisää testit, diagnosoida ruoka-allergia ja intoleranssien ›

Tyypit allergiset reaktiot: ihottumat anafylaksiin

Allergiset reaktiot tulevat monissa muodoissa, lievä kutina hengenvaarallinen reaktio nimeltä anafylaksia. Miten sama aine aiheuttaa ihottumaa yksi henkilö ja turvotusta hengitysteihin toisessa?

Lue oppia lisää erilaisia ​​allergisia reaktioita ›

Yhteinen allergioita lapsilla

Kun lapset kehittyvät ihon, nenän tai ruoka-aineallergiat se voi vaikuttaa hänen elämänlaatuun sekä ihmisiä, jotka heitä hoitavat. Pitää asiat hallinnassa varottava allergia laukaisee.

Lue lisää allergioita, jotka vaikuttavat lapsiin ›

Eläminen allergiat

Joku, joka on allergia, aine, joka on vaaraton useimmille ihmisille aiheuttaa niiden immuunijärjestelmä reagoi ja aiheuttaa oireita, jotka voivat vaihdella ärsyttävää hengenvaarallisia. Aine, joka aiheuttaa elimistön immuunijärjestelmä reagoi tällä tavalla, kutsutaan allergeeni.

Miten allergia-proof kotisi ›

Yskä: kylmä tai allergia?

On hyvin todennäköistä, että siellä oli kerta, kun oli viipyvä yskä, mutta syynä voi olla välttyivät sinulle. Sen sijaan, kylmä, yskä on saattanut aiheuttaa allergian. On keskeisiä eroja, jotka voivat auttaa sinua erottaa toisistaan.

Selvitä miten kertoa syy yskä ›

Testejä käytetään diagnosoida allergioita

Jos sinulla on nuha, kutinaa, ihottumaa tai hengityksen vinkumista aiheuttamat allergiat todennäköisesti haluat tietää, mitä allergeenit tulisi välttää, jotta voit alkaa tuntea paremmin. Jotkut ajattelevat, että allergiatestejä antaa sinulle vastauksen.

Lue lisää siitä, millaisia ​​testejä käytetään diagnosoida allergioita ›

Mikä on allerginen ihottuma?

Atooppinen ihottuma, jota kutsutaan myös ihottumaa, on perinnöllinen ja krooninen ihosairaus, joka vaikuttaa eniten vauvoilla tai hyvin pienille lapsille, ja se voi kestää, kunnes lapsi täyttää nuoruudessa tai aikuisiällä. Ihottuma aiheuttaa ihon kutinaa, punaisiksi, ja hiutale.

Lue lisää allergiaa ekseema ›