Nipala

Eläminen allergiat

Ymmärtäminen allergia laukausta

Jos allergiat ovat vakavia tai jos sinulla on merkittäviä sivuvaikutuksia teidän reseptillä lääkkeitä, lääkärisi saattaa suositella, että saat allergia laukausta. Saat kaiken tarvitsemasi tiedot allergia laukausta ›

Mitä sinun tarvitsee tietää nokkosihottuma

Hives esiintyy kun jotain kysyy soluja vapauttamaan histamiinia, kemikaali löytyy ihon. Histamiini aiheuttaa lähistöllä verisuonten laajentaa. Nestettä ulos laajentuneet alusten ja kerää ihon alle esille, punoitus, kutiava kolahtaa kutsutaan wheal tai pesää. Jotkut paukamat näyttävät hyttysten pistot. Näppylät tulevat usein ryhmissä, ja se voi olla niinkin pieni kuin kynä kumit tai yhtä suuri kuin 2-3 tuumaa kaikkialla.

Jotkut ihmiset tietävät, että tiettyjä elintarvikkeita tai lääkkeitä heille nokkosihottuma. Useimmille muille, syitä ei saa selvää.

"Akuutti" nokkosihottuma tai nokkosihottuma, jotka ovat reaktio ärsykkeen, kuten huumeiden, voi kestää tunteja tai päiviä. Krooninen nokkosihottuma, usein tuntemattomasta syystä, voi kestää viikkoja tai kuukausia.

Lue lisää nokkosihottuma ›

Allergiat lomalla

Jos sinulla tai lapsellasi on allergiaa tai astmaa, suunnittelu voi auttaa sinua pitämään aivastaa, nuha, hengityksen vinkuminen, ja hyökkäykset kurissa, kun olet lomalla.

"Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun olet poissa kotoa", sanoo Richard A. Nicklas, MD, allergia erikoislääkäri Washington, DC Dr. Nicklas on myös tiedottaja European Academy of Allergy, Asthma ja immunologian. Et voi aina ennustaa, milloin sinulla on reaktio uuteen paikkaan, hän sanoo. Varmista, että sinulla on lääkkeistä aina, jos tarvitset niitä.

Seuraavat toimenpiteet voivat auttaa sinua ja perhettäsi matkustaa turvallisesti:

Lue lisää allergioita ›