Nipala

Kuinka tehdä kodin allergia - proof

Joku, joka on allergia, aine, joka on vaaraton useimmille ihmisille aiheuttaa niiden immuunijärjestelmä reagoi ja aiheuttaa oireita, jotka voivat vaihdella ärsyttävää hengenvaarallisia. Aine, joka aiheuttaa elimistön immuunijärjestelmä reagoi tällä tavalla, kutsutaan allergeeni. Sisäilman allergeeneille, kuten pölypunkit, homeen tai lemmikkieläinten hilse ovat läsnä ympäri vuoden.

Voisit olla allerginen huonepöly jos aivastus ja puhista suurimman osan vuotta, mutta huomattavasti enemmän talvella, kun olet viettää enemmän aikaa sisätiloissa. Hometta voisi olla ongelma, jos sinulle kehittyy allergia oireita, kun olet kosteassa kellarissa tai haravointi märät lehdet. Olet luultavasti allerginen kissoille ja koirille, jos allergia murtamaan, kun olet noin näitä eläimiä.

Sinun tarvitsee nähdä allergologi jos et voi paikantaa syy teidän ongelmia. Kun tiedät mitä aiheuttaa oireita, seuraavat strategiat voivat auttaa sinua välttämään yleisimmät sisätiloissa allergioita.

Pölyallergikoille

Pidä ovet ja ikkunat suljettuina vähentää sisätiloissa altistuminen ulkoilman allergeeneille, kuten siitepöly.

Vacuum vähintään kahdesti viikossa hallita sisäilman allergeeneille. Muuta pussit usein ja kannattaa ostaa tyhjiö HEPA-suodatin.

Poista kokolattiamatto ja kangas verhot, jos mahdollista. Puhdista ne usein, jos niitä ei voida poistaa.

Harkitse hoitoon matot ja pehmustetut huonekalut tanniinihappo tai bentsyylibentsoaattia tappaa pölypunkit. Kysy ammatillinen huonekalut puhdistusaine hinnat.

Vaihda pehmustetut huonekalut, puiset, vinyyli tai nahkaistuimet.

Tuhota säännöllisesti torakoita ja muita tuholaisia.

Kattaa kaikki patjat ja tyynyt läpäisemätön, muovikannet. Käytä synteettisiä tuotteita sen sijaan, sulka tyynyt ja peitot. Pestä lakanat, patja kannet, ja peitot kuumaan veteen.

Poista pöly röyhelöitä ja paksuja teidän makuuhuoneen. Myös poistaa knickknacks ja pinot kirjoja ja papereita tai pitää ne katetuissa hyllyt. Puhdista ja pölyä makuuhuoneen vähintään kaksi kertaa viikossa.

Pidä koirat ja kissat ulos makuuhuoneesta, koska lemmikkieläinten hilse liittyy suurempi määrä pölypunkkeja. Matalampi huonelämpötila ja ilmankosteus auttaa pitämään pölypunkkien väestön alas.

Hometta allergiat

Puhdistaa ja desinfioida kylpyhuoneet viikoittain. Vähentää hometta, aina ajaa poistopuhallinta aikana ja sen jälkeen suihku. Seurata-pesuallas alueilla kuiva.

Poistamaan matto ja pehmustetut huonekalut kylpyhuoneeseen tai kellareihin. Ne tarjoavat täydellisen ympäristön hometta ja homeen kasvaa.

Korjaa vuotavat hanat välittömästi.

Pese pyyhkeet usein kuumalla vedellä. Kuiva suuri ranta pyyhkeet kuivausrumpu käytön jälkeen.

Jos sinulla on kosteassa kellarissa, kylpyhuoneeseen tai muu huone, käytä kosteudenpoistaja.

Lemmikkieläinten allergiat

Jos mahdollista, älä pidä lemmikkejä, jotka ovat hiukset tai turkista. Jos sinulla on lemmikkejä, pitää ne ulkopuolella mahdollisimman paljon ja ulos makuuhuoneesta. Pidä ne pois sohvat, tuolit, ja muissa paikoissa, joissa istut, ja kaukana takkeja ja muita vaatteita.

Pese lemmikkisi säännöllisesti. Pese kädet leikkii koira, kissa tai muu lemmikki.

Pitää etäisyyttä lemmikkilintujen. Häkeissään sisältävät useita allergeeneja.