Nipala

Astma

Astma tosiseikat

Astma on krooninen, tulehduksellinen keuhkosairaus, joihin liittyy toistuvia hengitysvaikeuksia. Se on kolme tunnusomaista hengitysteiden ongelmia: tukkeuma, tulehdus, ja ylireaktiivisuus. Lue lisää astmasta ›

Merkit ja astmaoireita

Astma on krooninen keuhkosairaus, joka on merkitty tulehdusta ja turvotusta hengitysteihin keuhkoihin. Astma voi tehdä hengitys vaikeaa ja jos ei hoideta kunnolla ja kokonaan, se voi olla hengenvaarallinen. Mutta jos oppia tunnistamaan varhain astman oireita, voit estää täysimittainen astmakohtauksen.

Lue lisää tunnustaa oireita ja astman ›

Testit diagnosoida astma

Jos sinulla on puristava tunne rinnassa, pitkittynyt yskä, hengenahdistus, tai havaitset viheltävä ääni, kun hengität, sinulla voi olla astma. Ainoa tapa tietää varmasti on tehdä sarjan testejä, jotka hakeutua keuhkoihin ja hengitys putket.

Lue lisää testejä, joita käytetään diagnosoida astmaa ›

Voiko kylmä laukaista astman?

Useimmille Flunssaa on pieni harmi. Mutta jos sinulla on astma, kylmä voi laukaista astmakohtauksen. Vilustuminen voi olla erityisen vakava lasten astma. Estää vilustuminen ja muita infektioita, kuten flunssa, on yksi tapa voit pysyä terveenä ja minimoida astmakohtauksiin sinua tai lastasi.

Lue lisää siitä, miten vilustuminen laukaista astman ›

Henkilökohtaisia ​​tarinoita elää astma

Astmaatikoille ja talonmiesten joutuvat kohtaamaan haasteet, joita liittyy hengitysvaikeuksia joka hetki joka päivä. Muutamia niistä potilaiden että terveydenhuollon tarjoajien kohtaaminen astma päineen auliisti jakamaan tarinoita omin sanoin siinä toivossa, että toiset hyötyvät kokemuksistaan ​​ja tietoa.

Lue heidän tarinoitaan on henkilökohtainen tarina verkko ›