Nipala

Diabetes

Diabetes tosiasiat

Diabetes on sairaus, joka johtaa heikko sääntely veren glukoosipitoisuutta elimistössä. tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes yleiskatsaus ›

Mitkä ovat eri tyyppisiä diabetes?

Diabetes on yläkäsite, joka viittaa ryhmä sairauksia ominaista korkea verensokeri. Tyypin diabetes henkilö on riippuvainen kyky tehdä, tai käyttää, insuliinia, portinvartija, joka mahdollistaa glukoosin oikein soluihin.

Lue lisää diabeteksen eri tyyppien ›

Onko olemassa parannuskeinoa diabetes?

Vaikka ei ole parannuskeinoa tyypin 1 diabetes tänään, paljon edistyvät etsittäessä parannuskeinoa diabetes. Jotkut ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes, ovat kuitenkin olleet tiedossa kääntää heidän sairautensa sitoutumalla tiukasti ohjelman elämäntapa toimenpiteitä, joihin kuuluvat laihtuminen, terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Lue lisää siitä, mitä horisontissa diabeteksen ›

Living with diabetes

Jos olet ollut diabetes jonkin aikaa, tiedät, että päivä-to-day hallintaa oman tauti on ratkaisevan tärkeitä ihmisen terveydelle. Tiedätte myös, että se voi olla haastavaa. Joskus saatat tuntea lannistunut ja ihmetellä, miten voit jatkaa. Menestyksen avain on ylläpitää motivaatiota.

"Se voi auttaa ajatella diabeteksen hallinnan matka", sanoo Anna Simos, MPH, CDE, kliininen diabetes koulutuksen asiantuntija. "Jos sinulla on kärsivällisyyttä, saat paremmin hoitaa itse. Vain ottaa se yksi päivä kerrallaan. Kun saat hakoteillä, anna itsellesi anteeksi ja jatkaa eteenpäin."

Tunnistaminen erityisiä kompastuskiviä voi auttaa sinua saamaan takaisin raiteilleen. Seuraavassa on joitakin yleisiä esteitä, jotka olet ehkä havainnut ja vihjeitä niiden yli.

Lisätietoja elää tyypin 2 diabetesta ›