Nipala

Epilepsia

Epilepsia tosiasiat

Epilepsia on hermo sairaus, joka aiheuttaa usein kohtauksia. Kohtaukset ovat äkillinen, hallitsematon tapahtumia kun aivot lähettää epänormaalin sähköisen signaaleja kehon. Lue lisää ›

Oireet: arviointi ensimmäistä kertaa takavarikko

Kohtaukset voivat olla merkki epilepsia, mutta ne voivat johtua muista syistä. Vaikka tarkka syy lukkiutumista ei aina esiin, sinun pitäisi aina arvioitava lääkärin ensimmäisen kerran saada kohtauksen. On tärkeää tietää, jos sinulla on terveellinen tauti, kuten epilepsia, jota on käsitelty estämään takavarikoidaan.

Kun aivot sähköjärjestelmä ei toimi kunnolla, takavarikko tapahtuu. Yleensä aivosolut ampua pois sähköisiä impulsseja tietyllä tavalla. Mutta jotkut tekijät voivat tehdä näitä sähköisiä impulsseja palo virheellisesti ja ilman syytä, lähinnä tuloksena "lyhyt" aivoissa, joka aiheuttaa kohtauksen.

Lue lisää ensiasunnon kohtauksia ›

Hoito: lääkehoito epilepsian

Epilepsia on sairaus, joka aiheuttaa kouristuksia, tilapäisen reaktioita, jotka sisältävät usein nykiminen ja kouristukset. Nämä kohtaukset tapahtuu, kun aivojen sähköimpulsseja toimivat epänormaalisti ja lähetä arvaamaton signaaleja. Ajattele sitä aivosi saada sekaisin näiden sekaisin viestejä, ja tulos on takavarikko.

Epilepsia voi tehdä ajo, kävelemässä kadulla, tai ruoanlaitto päivällinen vaarallista, koska et koskaan tiedä, milloin takavarikon saattaa osua. Mutta epilepsia voidaan yleensä hoitaa hyvin läpi lääkkeitä ja muita hoitoja. Learning miten vähentää riskiä takavarikointia kautta elintapojen muutokset ja oppimisen laukaisee voi myös auttaa sinua paremmin hallita epilepsia.

Lue lisää ›

Eläminen: elävät hyvin epilepsia

Elämä epilepsia voi olla vaikeaa. Mutta on asioita, joita voit tehdä, jotta se helpompaa. Kiinnitä huomiota tunteita. Jos sinusta tuntuu, alas, järkyttää tai pelottaa, keskustele lääkärisi kanssa. Ja olemaan avoimia ihmisiä elämässäsi. Puhutaan epilepsia voi auttaa heitä ymmärtämään. Se voi myös auttaa sinua tuntemaan paremmin.

Saatat olla peloissaan mennä ulos julkisesti pelossa on kohtaus. Tai voit vain turhaudu ottaa epilepsia. Tällaiset tunteet ovat normaaleja. Mutta ne voivat aiheuttaa ahdistusta ja masennusta. Hoito on saatavilla näihin sairauksiin, joten keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Keskustelkaa siitä, mitä voi auttaa sinua, kuten seuraavat:

Lisätietoja elää epilepsia ›