Nipala

Erektiohäiriö

Erektiohäiriö

Erektiohäiriöt (ED) on kyvyttömyys saada tai ylläpitää erektio tai saavuttamaan tyydyttävää erektiota. Lue lisää ›

Oireita erektiohäiriöt

Erektiohäiriöt (ED) on tyypillisesti käytetään kuvaamaan toistuva kyvyttömyys saavuttaa ja ylläpitää erektio yhdyntää.

Tämä tauti on myös yleisesti tunnettu impotenssi. Impotenssi, voi kuitenkin viitata muita ongelmia, jotka häiritsevät yhdynnässä. Näitä ovat seksuaalinen haluttomuus ja ongelmat siemensyöksy tai orgasmi. Käyttämällä termiä erektiohäiriöt tekee selväksi, että nämä muut ongelmat eivät ole mukana.

On normaalia, että miehet kokevat muutoksia erektiota, kuten ottaen enää saavuttaa erektio. Kun ongelma tulee pysyvää, se voi olla merkki fyysistä tai henkistä ongelmaa. Erektiohäiriö voi olla täydellinen kyvyttömyys saavuttaa erektion, epäjohdonmukainen kyky tehdä niin, tai taipumus ylläpitää vain lyhyt erections.

Lue lisää oireita erektiohäiriö ›

Erektiohäiriöhoitoa

Vaikka lähes kaikissa Euroopan miehet kokevat satunnaista impotenssi, miljoonat kärsivät kroonisesta impotenssi. Mutta siitä huolimatta sen esiintyvyys, tauti, jota kutsutaan myös erektiohäiriö, on hoidettavissa useimmissa tapauksissa.

Monissa tapauksissa impotenssi ovat seurausta fyysisiä syitä, kuten ongelmat liikkeeseen tai hermoja. Fyysiset syyt on suljettava pois ennen impotenssi on syyttää psyykkisiä. Se voi myös olla seurausta enemmän vakavia terveydellisiä ongelmia, kuten arterioskleroosi, sydän-ja verisuonitautien, tai diabetes.

Nämä ovat joitakin muita syitä impotenssi:

  • Eturauhasen syöpä, joka voi vaikuttaa hermoihin, jotka kontrolloivat erektio

  • Hormonaaliset toimintahäiriö tai alhainen testosteroni

  • Reseptilääkkeitä korkea verenpaine, korkea kolesteroli, masennus ja muut sairaudet

  • Runsas tupakointi, alkoholin tai laittomien huumeiden käyttöä

  • Onnettomuuden tai vahinkoa penis

  • Tunnistamaton psyykkisiä ongelmia, kuten masennusta, stressiä, tai vihaa

  • Sirppisoluanemia

Lue lisää erektiohäiriöhoitoa ›

Living erektiohäiriöiden

By John Briley, Washington, DC

Muistan ensimmäisen kerran isäni puhui minulle erektiohäiriöitä. Hän sanoi... tuota, hyvin, hän... tietenkin olen tosissasi! Isäni syntyi vuonna 1930. Miehet hänen sukupolvensa ehkä käveli 16 kilometriä läpi jään myrsky katsella heidän poikansa pelata jalkapalloa, mutta ne eivät olleet penis-terveys-talk sellainen kaverit.

Mutta peniksen terveys-ja, tarkemmin sanottuna, terveydenhuollon-ovat tärkeitä. Ja vaikka en löydä stat, kuinka paljon aikaa miehet käyttävät ajatella heidän seksuaaliterveyttä ja suorituskykyä, haluan lyödä vetoa vastaus on "paljon."

Lisätietoja elää erektiohäiriöiden ›