Nipala

Ajattele tietoiskuja huumeiden työtä? oppia miten paikalla petos

Varoitus petosten

Vaikka terveys petos varmasti ole harvinaista, se on erityisen rehottaa keskuudessa tuotteista erektiohäiriöitä. Nämä petokset voi olla vaikea havaita jopa hienostunut ihmisiä, koska ne ovat usein verhottu tieteellisestä näkökulmasta ja edistää oletettu "lääketieteellistä" ryhmiä. Federal Trade Commission tarjoaa näitä vinkkejä, joiden avulla voit arvioida väitteitä Internetissä, luontaistuotekaupoista tai mainoksissa.

  • Jos tuotetta mainostetaan tehokas hoitoon impotenssi eikä lääkärin määräyksestä on tarpeen, älä osta sitä. Kaikki tehokkaita hoitoja erektiohäiriö vaadi reseptiä.
  • Jos tuotetta mainostetaan "läpimurto hoito" Tarkista lääkäriltäsi nähdä, jos se on perusteltua.
  • Jos tuotetta mainostetaan mitä näyttää olevan lääketieteellistä järjestö, soittaa lääkärin tarkistaa organisaation valtakirjaa. Humpuuki "klinikat" ja huijausta "laitokset" käytetään tout vääriä parannuskeinoja impotenssi.
  • Jos tuote sanoo "tieteellisesti todistettu" kääntää impotenssi suuri osa potilaista, tsekkaa lääkärisi kanssa. Jotkut väittää, että kliiniset tutkimukset osoittavat tuotteen teoksia ovat vääriä.
  • Jos tuote on senkin paranna impotenssi on "kasviperäisten" tai "kaikki luonnolliset" hylkää sen. Muut kuin johimbiini, ei kasviperäisen aineen on osoitettu olevan tehokas hoidettaessa erektiohäiriöitä.