Nipala

Mitä odottaa aikana erektiohäiriön fyysinen tentti

Fyysinen tentti

Fyysinen koe diagnosoimiseksi aiheuttaa erektiohäiriön kestää yleensä noin 10-15 minuuttia. Lääkäri kuunnella sydämesi merkkejä sivuääni ja muita häiriöitä, jotka voivat vaikuttaa veren virtausta. Hän ottaa myös verenpaine, sekä korkea ja matala verenpaine voi heikentää verenkiertoa. Lääkäri tarkistaa pulssi useissa paikoissa - klo ranne, nilkka, ja nivusiin. Hidas tai alhainen pulssi missä tahansa näistä alueista voi tarkoittaa, että ei ole tarpeeksi verta on saavuttamassa kudosten raajoissa, kuten penis.

Lisäksi lääkäri tutkii kivekset, penis, ja rinnassa. Poikkeuksellisen pienet kivekset ja laajentuneen rinnat ovat joskus merkkejä riittämätön testosteroni. Merkit arpikudosta tuntui penis ehdottaa Peyronien tauti. Lääkäri voi tarkistaa eturauhasen tulehduksen merkkejä tai syöpä. Lääkäri voi myös testata neurologisia ongelmia tarkistamalla refleksit jaloissa, nivusiin ja peräaukon.

Sinun lääkärintarkastus todennäköisesti kuuluu testit kolesterolin (arvioida riskiä sydän-ja verisuonitautien) ja triglyseridien ja verensokeri (tarkistaa diabetes ). Lääkäri voi pyytää virtsanäyte, koska veren olemassaolon voisi olla merkki urologic sairaus, kuten virtsarakon syöpä.