Nipala

Miten terveiden elämäntapojen voi poistaa erektiohäiriö

Painonhallinta ja liikunta

Koska ylipaino on merkittävä riskitekijä verisuonitautien, se ei ehkä ole yllättävää, että lähes 80% miehistä, joilla erektiohäiriö on ylipainoisia tai lihavia. Nyt on olemassa näyttöä siitä, että elintapojen muutoksia - nimittäin, laihdutus ja käyttäessään - voi parantaa erektiohäiriöitä, aivan kuten ne alentavat riskiä verisuonisairauksia. 2004 raportti Journal of European Medical Association kuvattu tutkimuksessa 110 lihavia erektiohäiriöiden. Puolet miehistä sai yksityiskohtaisia ​​neuvoja laihtuminen ja liikunta, toiset sai vain yleisiä neuvoja terveellisiä ruokavalintoja ja liikuntaa. Kahden vuoden jälkeen lähes kolmannes niistä, jotka saivat yksityiskohtaisia ​​neuvoja liittyvät parannukset seksuaalinen toiminta, verrattuna vain muutamia toisessa ryhmässä.
Vuonna 2006 tutkimuksen saman tutkimusryhmä ehdotti, että ruokavalintoihin saattaa vaikuttaa myös riski erektiohäiriöitä. Miehillä erektiohäiriöt ovat todennäköisesti seurata ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita ja kalaa, kun taas pieni punainen ja lihajalosteiden ja puhdistetut jyvät (niin sanottu Välimeren ruokavalio). Lisäksi kaksi havaintoja Harvard Health Professionals Follow-up Study, pitkän aikavälin tutkimuksessa, johon osallistui lähes 32000 miestä, lainata lisätukea pitää leikata ja istuvuus. Tutkijat huomasivat, että miehillä, jotka käyttivät 30 minuuttia päivässä oli 41% vähemmän todennäköisesti ole erektiohäiriöitä verrattuna istumista miehet. Ja mies 42-tuumainen vyötärö on 50% suurempi todennäköisyys ole erektiohäiriöitä kuin mies 32 tuuman vyötärö.

Tupakointi

Savuketta poltat päivässä, sitä suurempi riski erektiohäiriön mukaan useissa tutkimuksissa. Yksi, johon osallistui yli 4700 kiinalaista miestä, todettiin, että tupakointi paketin päivässä (20 savuketta) lisääntynyt riski erektiohäiriön 60%. Tupakoinnin vaikutus säilyi merkitsevänä senkin jälkeen tutkijat harkinnut muita riskitekijöitä, kuten ikä, verenpaine ja painoindeksi (mitta rasvaa perustuu pituuden ja painon).

Alkoholin ja päihteiden

Jotkut miesten erektiohäiriöiden huomata, että ottaa drinkin auttaa heitä rentoutumaan. Itse asiassa lievä juovat (miehet keskimäärin yksi-kaksi juomia päivässä) ovat 33% vähemmän todennäköisesti ole erektiohäiriöitä kuin nondrinkers mukaan Health Professionals Follow-up Study. Mutta raskas juominen voi pahentaa asioita. Ensinnäkin, se voi estää seksuaalista refleksit dulling keskushermostoon. Juominen suuria määriä alkoholia pitkän aikaa voi myös vaurioittaa maksaa, joka johtaa hormonaalista epätasapainoa (tässä tapauksessa nostaa estrogeenin, naissukupuolihormoni. normaalisti läsnä pieniä määriä miehillä). Hyvän terveyden, yleensä rajoittaa itse kaksi paukkua tai vähemmän päivässä. Laittomien huumeiden, kuten marihuanan, kokaiinin, heroiinin, barbituraatit, ja amfetamiini voi laukaista ongelmia vaikuttamalla keskushermostoon samalla tavalla, että alkoholi tekee.