Nipala

Living erektiohäiriöiden

Living erektiohäiriöiden

Monille erektiohäiriö on jäljitettävissä ruokavaliota ja elämäntapaa. Jos syöt hyvin, liikuntaa säännöllisesti, ja ohjata paino ja stressiä, voit odottaa melko normaalin seksuaalisen toiminnan osaksi 60s ja mahdollisesti sen jälkeen. Lue lisää ›

Erektiohäiriö: uudelleenrakentaminen läheisyyttä

On intiimi keinot ovat lähellä kuin pari, jossa sukupuolta kuin vain yksi osa läheisyyttä. Halata, jollaisia ​​huomautuksen tai lahja voi olla hyvin romanttinen, vaikka sukupuoli ei seuraa. Joten uudistaa läheisyyttä yhdessä seksielämääsi. Opi puhua ja kuunnella, kumppanisi. Ja muistaa, että oman arvon kuin mies menee pidemmälle kuin teet sängyssä.

Kuten sinä ja kumppanisi tulevat lähemmäksi toisiaan, saatat huomata, että voit nauttia seksistä enemmän.

  • Näyttää ja kertoa parisi mitä haluat. Jos et, kumppanisi välttämättä tiedä mitä haluat.

  • Kysy kumppani näyttää, miten hän haluaa koskea.

  • Ole kärsivällinen. Rauhassa. Rentoudu. Anna itseänne mahdollisuus tulla herättänyt.

  • Yritä on intiimi ilman yhdyntää. Sen sijaan vaihto takaisin hieroo. Tai kokeile suudella, tai vain pehmeä.

  • Keskity siihen, mitä sinä ja kumppanisi kuin toisistaan. Tämä voisi olla tiettyjä nauraa tai hymyillä, tai muita iloja jaat yhdessä.

Lue lisää uudelleenrakentaminen läheisyyttä ›

2-for-1-etuudet: masennuksen hoitoon, ehkä Erektiohäiriö

Erektiohäiriöt (ED) ja masennus ovat usein valitettavia bedfellows. Seksuaaliset ongelmat ovat yleinen oire masennuksesta. Ne ovat myös usein hoidon sivuvaikutuksena masennuslääkkeitä. Kaiken kaikkiaan noin 30 prosenttia masentunut miehet sanovat heillä on vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektio.

Mutta jos olet mies masennusta, sinun ei tarvitse hyväksyä elää Erektiohäiriö. On vaiheita voit ryhtyä ongelman ratkaisemiseksi ja takaisin tyydyttävä seksielämä.

Masennus on enemmän kuin ohimennen sininen tunnelma. Se on pitkäkestoinen sairaus, joka vaikuttaa tunteita, ajatuksia ja käyttäytymistä. Se on myös yleinen häiriö, silmiinpistävää yli 6 miljoonaa Euroopan miestä vuosittain.

Lue lisää masennuslääkkeitä ja pelaajan ed ›

Henkilökohtaiset tarina: puhumme erektiohäiriöt

Muistan ensimmäisen kerran isäni puhui minulle erektiohäiriöitä. Hän sanoi... tuota, hyvin, hän... tietenkin olen tosissasi! Isäni syntyi vuonna 1930. Miehet hänen sukupolvensa ehkä käveli 16 kilometriä läpi jään myrsky katsella heidän poikansa pelata jalkapalloa, mutta ne eivät olleet penis-terveys-talk sellainen kaverit.

Mutta peniksen terveys-ja, tarkemmin sanottuna, terveydenhuollon-ovat tärkeitä. Ja vaikka en löydä stat, kuinka paljon aikaa miehet käyttävät ajatella heidän seksuaaliterveyttä ja suorituskykyä, haluan lyödä vetoa vastaus on "paljon."

Lue lisää ›