Nipala

Erektiohäiriöt tuki ja muut hoidot

Jos sinulla on erektiohäiriö (DE), hoito voi auttaa. Tietyt hoidot toimivat suoraan peniksen. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, plussat ja miinukset kunkin. Ja varmasti opetella oikea tekniikka.

Alipainepumppu

  • Voit sujauttaa putken päälle penis. Yksinkertainen Pumppu sitten luo tyhjiön, joka vetää verta peniksen. Tämä aiheuttaa erektion. Sitten laittaa jännitys rengas peniksen juureen pitää veressä. Sitten poista putki. Kiristysrenkaaseen ei saa jäädä yli 30 minuuttia.

  • Riskit ja komplikaatiot voivat olla kipu peniksen tai kivespussin. Penis voi myös tuntea viileä tai muuttaa väriä aikana erektio.

Kiristysrenkaaseen

  • Kiristysrenkaaseen käytetään yleensä yhdessä toisen hoitomuodon. Kun tarpeeksi verta on virrannut penis aiheuttaa erektion, kiristysrenkaaseen pitää veren virtaavan ulos. Tämä ylläpitää erektio. Rengas ei saa jäädä yli 30 minuuttia. Kiristysrenkaaseen kutsutaan myös ahdistus rengas tai laskimoiden virtauksen ohjaimella.

  • Riskit ja komplikaatiot voivat olla puristuksissa, mustelmia tai ärtynyttä ihoa. Jos sinulla on allerginen reaktio lateksi renkaat, kokeile silikoni rengas.

Self-injektiot

  • Pistät erityinen huumeiden penikseen. Huumeiden rentouttaa verisuonia, jotta he voivat täyttyä verellä. Noin 10 minuutin kuluessa, penis voi tulla jäykkä tarpeeksi yhdyntää. Kiristysrenkaaseen ei tarvita ylläpitämään erektion. Lääkäri voi selittää injektioprosessia sinulle.

  • Riskit ja komplikaatiot voivat olla kipu, verenvuoto, mustelmat tai arpia. Hakeudu heti, jos sinulla on erektio kestää yli 4 tuntia.

Transuretraalisen lääkitys

  • Asetat lopussa pieni asetin virtsaputkeen sijoittaa pieni, pehmeä lääkitys pelletti. Lääkitys imeytyy penis. Huumeet verisuonet, jotta he voivat täyttyä verellä. Noin 10 minuutin kuluessa, penis voi tulla jäykkä tarpeeksi yhdyntää. Pitää erektio, saatat joutua käyttämään kiristysrenkaaseen.

  • Riskit ja komplikaatiot voivat olla kipu ja ärsytystä virtsaputken. Hakeudu heti, jos sinulla on erektio kestää yli 4 tuntia.