Nipala

Hedelmällisyys ongelmia nousta miesten yli 35

Miehet eivät välttämättä osaa saada lapsia vanhetessaan, tutkimus osoittaa. Tutkijat tarkastelivat tiedot yli 12000 parit hedelmällisyyttä klinikalla. Useimmat olivat saaneet, koska mies oli hedelmätön. Jos miehet olivat yli 35-vuotiaita, raskaus oli alhaisempi. Keskenmeno oli myös suurempi. HealthDay uutiset kirjoitti tutkimuksessa 07 heinäkuu 2008. Tulokset esiteltiin konferenssissa lisääntymisterveyttä Espanjassa.

Mikä on lääkärin reaktio?

Minun sisätautien Käytännössä naiset kysyvät minulta usein, onko mielestäni ne ovat liian vanhoja saada terve vauva. Naiset tietävät, että se on vaikeampi tulla raskaaksi vanhetessaan. He tietävät, että riski Downin oireyhtymä, erityisesti, lisää sen jälkeen 35-vuotias.

En usko miespotilas on koskaan kysynyt, oliko hän liian vanha isä terve lapsi. Yhteiskuntamme pidetään itsestään selvänä, että miehet voivat isä lapsia korkeammassa iässä. Me kirkastamaan miehiä, jotka tekevät. Joka ei tiedä, että Tony Randall oli vauva 78 vaimonsa kanssa, joka oli 26?

Tämä tutkimus edistää tietämystämme rooli isän iän ja hedelmällisyyttä. Se osoittaa, että keskenmeno nousivat huomattavasti, kun isä oli yli 35 vuotta.

Tutkimuksessa tarkasteltiin 12000 pariskunnat, jotka hoidettiin uros syitä lapsettomuuteen. Kun raskauksista sattui, keskenmeno hinnat olivat korkeammat, jos isä oli vanhempi.

Tutkijat eivät olleet hämmästyneitä tätä. He olivat kuitenkin yllättynyt koon vaikutus. Jos mies oli yli 40, keskenmeno oli 35%. Tämä verrattuna 10%: sta 15% jos miehet olivat nuorempia kuin 30.

Tutkimusta ei ollut suunniteltu kertoa meille, miksi näin tapahtuu. Kuitenkin paras arvaus olisi, että DNA voi olla hajanainen vanhemmilla miehillä. Tämä geneettinen materiaali siirretään siittiöiden. Epänormaali sperma saattaa aiheuttaa raskauden, mutta alkio tai sikiö voi olla helpompi epäonnistua.

Tämä ei ole vielä julkaistu tutkimus. Tutkimuksessa kuitenkin käytetty suuri määrä parit, ja tiedot näyttävät melko selkeitä tässä nimenomaisessa kysymyksessä.

Mitä muutoksia voin tehdä nyt?

Becoming vanhempi on valtava askel tahansa mies tai nainen. Kaikilla ihmisillä pitäisi olla henkisesti ja fyysisesti valmis ennen kuin ne alkavat perheen. Mutta jos olet valmis ja varma, että et halua lapsia, on parasta olla viivyttää miesten tai naisten.

Pariskunnille alle 35, on järkevää suojaamattomassa yhdynnässä vuodeksi ennen kuin pyytää neuvoja hedelmällisyyttä asiantuntija. Jos olet mies tai nainen välillä 35 ja 40, ajassa voi olla erilainen. Jos raskaus ei ole tapahtunut kuluttua 6 kuukauden yrittää, niin se on järkevää puhua hedelmällisyyden lääkäri. Lopuksi, jos jompikumpi osapuoli on yli 40, kokeile suojaamatonta seksiä enää kuin 3 kuukautta ennen pyytää lääkärin apua.

On monia syitä miesten hedelmättömyys. Nämä voivat sisältää:

  • Hormoni ongelmia

  • Vaurioita kivekset tartunnalta tai trauman

  • Epänormaali sperman toimintahäiriöitä tai kehittämistä

  • Jotkut lääketieteen sairauksia tai geneettisten sairauksien

  • Lääkkeet

Lapsettomuus ja keskenmeno Devastate pariskunnille. Tietäen tosiasiat ja hakea lääketieteellistä apua oikeaan aikaan voi auttaa monia ihmisiä tuntemaan iloa luoda biologinen perhe.

Mitä voin odottaa tulevaisuuteen?

Mielestäni voimme odottaa Yksityiskohtaisempi arvio ikääntymisen spermaa. Tämä voi auttaa meitä ymmärtämään tiedettä takana mielenkiintoisia havaintoja. Erityisiä syitä, saatamme löytää erityisiä hoitoja. Tutkimus voi myös pystyä estämään komplikaatioita lapsettomuuden hoitoa, kuten lapsia syntyy useampia.

Mutta on jotain muuta, joka auttaisi. Monet ihmiset viive hedelmällisessä koska heillä ei ole sosiaalisia ja taloudellisia tukia saada lapsia nuorempana. Toiset ovat sitä mieltä, että heidän uransa kärsii verrattuna heidän ikäisensä, jos he ottaa aikalisä olla vanhempi.

Sosiaalinen infrastruktuuri voitaisiin rakennettu tukemaan vanhemmuutta myöhään 20s ja varhaisen 30s. Tämä menisi pitkä tapa lievittää ja jopa poistaa paljon lapsettomuus. Tukee saattaa sisältyä laajennettu vanhempainvapaan, laadukkaita, helposti saatavilla lastenhoito ja universaali koko päivän esikoulu ja päiväkoti.

Nämä sosiaaliset muutokset saattavat muuttaa tulevaisuudessa yhtä paljon tai enemmän kuin lääketieteen ihmeitä toivomme ja odotamme.