Nipala

Rohdosvalmisteet Erektiohäiriöt voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä

Varoittaa vaihtoehtoisia hoitomuotoja

"Parantaa seksielämääsi" - se on yksi yleisimmistä lupauksia päättäjät rohdosvalmisteet ja ravintolisät. Mutta he voivat todella toteuttaa tämä lupaus? Et voi päättää kokeilla yksi näistä korjaustoimenpiteitä olettaen, että se ei voi satuttaa ja saattaa jopa auttaa, mutta on syytä olla varovainen.

Vaihtoehtoisia hoitoja, joita väitetty parantaa miehen seksielämää sisältävät E-vitamiinia ja sinkkiä, ginseng, arginiini, näki Palmetto, Muira puama, ja neidonhiuspuu, sekä kaksi hormonit, melatoniini ja DHEA. Mutta koska näitä aineita ei ole tutkittu tieteellisesti varten erektiohäiriö, niiden tehokkuutta ei ole osoitettu. Myös kysymys on niiden turvallisuus, varsinkin jos käytät jotakin niistä suurina annoksina tai viikkoja tai kuukausia. L-arginiini, esiaste typpioksidia, kemiallinen sanansaattaja mukana erektio prosessi, myydään pillerin muodossa vaihtoehtona lääke erektiohäiriöitä. Kuitenkin tutkimuksen mahdolliset hyödyt L-arginiini hoitoon sydänkohtaus perhe lopetettiin varhain kun kurkistaa alussa tiedot osoittivat kuusi kuolemantapausta vapaaehtoisten valittu L-arginiini, kun yksikään lumeryhmässä. Joten miehet - erityisesti riski sydänsairauksiin - pitäisi välttää näitä lisiä.

Monet yrtit ovat lääketieteellisesti aktiivisia aineita, vaikka FDA ei säännellä niiden käyttöä ja annostus. Että ne ovat saatavilla over the counter ei tarkoita, ne ovat harmittomia. Esimerkiksi mukaan National Institutes of Health, DHEA voi lisätä syöpäriskiä ja aiheuttaa maksavaurioita, vaikka otetaan lyhytaikaisesti.

Sen lisäksi nämä kysymykset, hoitoon erektiohäiriöt omin voi olla vaarallista, sillä ongelma voi olla oire vakavasta sairaudesta, kuten diabetes tai sydänsairaus. Joten vaikka oikaista vaihtoehtoisella näyttää auttavan, olet vaarassa viivästyttää diagnoosia ja hoitoa mahdollisesti hengenvaarallisia lääketieteen tauti. Jos päätät kokeilla vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kerro lääkärillesi, jotta hän voi olla varuillaan mahdollisia haittavaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden olet ottaen.