Nipala

Hoito

Hoitoon erektiohäiriöt

Lähes kaikki Euroopan miehet kokevat satunnaista impotenssi, ja arviolta 30 miljoonaa kärsii kroonisesta impotenssi. Mutta huolimatta sen esiintyvyys, tauti on hoidettavissa useimmissa tapauksissa. Lue lisää ›

Lääkkeitä suun erektiohäiriöiden

Reseptillä lääkkeitä suun kautta ovat usein erittäin onnistunut hoitoon Erektiohäiriöt. Mutta miehet tiettyjä terveysongelmia tai jotka käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä ei tulisi käyttää niitä. Ja kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko suun erektiohäiriöiden lääkitys on oikea sinulle, ja riskit ja hyödyt lääkitys.

On olemassa kolmenlaisia ​​reseptiä suun erektiohäiriöiden lääkkeitä markkinoille. Jokainen lisää veren virtausta peniksen. Kun penis on kannustanut, tuloksena on erektio. Kolme lääkkeet ovat:

  • Sildenafiilisitraatti (Viagra)

  • Tadalafil (Cialis)

  • Vardenafiili HCL (Levitra)

  • Lääkehoito ei paranna perimmäinen syy Erektiohäiriö. Ilman lääkitystä, sinulla on vielä vaikeuksia saada erektio.

  • Lääkehoito voi tuottaa erektion ilman seksuaalista stimulaatiota.

  • Lääkehoito ei lisää seksuaalista halua tai ratkaista mitään muuta seksuaalista pidemmälle meneviä kysymyksiä saada erektio. He myös ei ratkaise mitään psykologisia, emotionaalisia tai suhde kysymyksiä.

Lue lisää lääkkeitä suun erektiohäiriöiden ›

Arvioidaan erektiohäiriöt

Monet miehet arastele puhua lääkärille Erektiohäiriöt. Tämä yhteinen ongelma voidaan hoitaa, mutta vain jos lääkäri ei tiedä siitä. Lääkäri todennäköisesti kysyä kysymyksiä Erektiohäiriö. Olitpa kysyi tai ei, kerro lääkärillesi mitään, mikä voisi auttaa lääkäriä ymmärtämään ongelman. Lääkäri voi tehdä tentti ja voi suorittaa joitakin testejä auttaa löytämään syy teidän Erektiohäiriöt.

Lääketieteen tutkinto voi auttaa lääkäriä ymmärtämään, mikä on aiheuttanut ongelman. Erektiohäiriöt on joskus ensimmäinen merkki muita terveydellisiä ongelmia, joten lääkäri voi tarkistaa yleistä terveydentilaa. Hän voi myös tutkia penis, kivespussin, ja kiveksiä. Kerro lääkärille kaikista lääkkeitä otat, mukaan lukien määrätty ja over-the-counter lääkkeitä, sekä kaikki yrttejä tai lisiä.

Lisätietoa arvioidaan erektiohäiriöt ›