Nipala

Monet testit avunanto erektiohäiriö diagnoosi

Nyt kun lääkitys voi menestyksellisesti hoitaa useimmat miehet, joilla erektiohäiriö, monet kerran rutiini diagnostisia testejä käytetään vain silloin, kun lääkäri epäilee potilaalla on taustalla ongelma vaatii lisähoitoa.

Hormoni testit. Tarkistaminen testosteronitaso käytetään olla yksi ensimmäisistä testeistä määräsi miesten kanssa erektiovaikeus, mutta se oli ennen lääkärit tajusi, että testosteronin puute oli harvoin ongelman aiheuttaja. Nyt hormoni testaus tehdään miehiä, joiden lääkärintarkastukset ehdottaa hormonitoimintaa ongelma ja niille, jotka ovat kokeneet menetyksen seksuaalinen halu.

Lääkärisi voi myös haluta tarkistaa veren prolaktiini (aivolisäkkeen hormoni, joka voi estää toiminnan testosteronia) tai kilpirauhasta stimuloivaa hormonia (hyvä indikaattori underactive tai kilpirauhasen liikatoimintaa). Nämä testit myös käytetään olla arkipäivää, mutta nyt tehdä vain, jos lääkärin mielestä saatat olla hormonaalinen puutos tai epätasapaino.

Verenkiertoa testejä. Color duplex Doppler ultraääni, kuvantamismenetelmä, voi paljastaa ongelmia veren virtausta valtimoissa tai laskimoissa penis, kuten laskimo vuoto. Uudempi versio, nimeltään peniksen Doppler, voidaan tehdä lääkärin vastaanotolla. Jos olet kokeillut pillereitä erektiohäiriöitä mutta eivät ole löytäneet heitä auta, lääkäri voi pistää prostaglandiini, rasvahappo, joka laajentaa verisuonia, penikseen nähdä, jos tämä aiheuttaa erektion. Jos näin on, siellä on hyvä mahdollisuus, että sinulla vastata yhtä tai useampaa ruiskeena lääkkeitä käytetään erektiohäiriöiden (katso "pistettiin").

Nocturnal turpoamisen testejä. Jos on epäselvää, onko erektiohäiriöt on psykologinen tai fyysinen syy, lääkäri voi ehdottaa yöllisen peniksen turpoamisen testi. Psykologiset tekijät tulevat esille, kun yrität saavuttaa tai ylläpitää erektio. Mutta psyyke ei vaikuta Yöerektioilla, joita esiintyy tahattomasti unen aikana. Fyysiset syyt vaikuttavat sekä erilaisia ​​erektio.

On olemassa useita tapoja testata yöllisen erektio. Lääkinnällisiä laitteita voidaan kiinnittää penis seurata sen kehän tai sen jäykkyyttä koko yön. Matalan teknologian vaihtoehto on postimerkki testi. Yksinkertaisesti liitä kaistale postimerkit noin peniksen ennen nukkumaanmenoa. Jos nauha taukoja aamulla, olet ollut ainakin yksi öinen erektio. Tämä vahvistaa sen, että erektio on fyysisesti mahdollista ja osoittaa, että vaikeuksissa olet ollut ottaa johtunee psykologisia ongelmia.