Nipala

Muut syyllisiä erektiohäiriöiden

Muita ongelmia, jotka voivat johtaa erektiohäiriön ovat seuraavat:

Eturauhastulehdus. Tämä tulehdus on eturauhanen voi olla joko akuutti (yleensä aiheuttanut bakteeri-infektio) tai krooninen (yleensä ole aiheuttanut tartunnanaiheuttaja). Oireita ovat kipu virtsatessa, useammin virtsaaminen, ja - mahdollisesti - vuotoa peniksen tai kuumetta. Vaikea eturauhastulehdus voi suoraan aiheuttaa erektiohäiriöitä. Mietojen muodoissa, tauti voi aiheuttaa kivuliaita siemensyöksy, joka voi varmasti häiritä seksuaalista nautintoa ja voi johtaa erektiohäiriön. Lääkäri voi määrätä antibiootteja hoitoon ongelma, mutta se voi kestää useita viikkoja infektion selkeä ja normaali erektio palata.

Peyronien tauti. Tässä suhteellisen harvinainen häiriö, jotkut sidekudoksen sisällä penis paksunee, mikä aiheuttaa peniksen taipua kulmassa, kun pystyssä. Kun sairaus vaikuttaa kudoksen mukana erektio, se voi aiheuttaa erektiohäiriöitä. Peyronien tauti on yleisin miehillä yli 40 vuotias. Monet hoidot - kuten verapamiili ruiskeita ja ultraääni - on kokeiltu, mutta niiden tehokkuus on epävarmaa, osittain koska ongelma joskus parantaa omasta. Kun ongelma on niin vakava, että kipua yhdynnän aikana tai estää tunkeutuminen, leikkaus voi olla tarpeen suoristaa penis.

Itseään. Vammoja hermoja ja valtimoita tarpeen erektio voi aiheuttaa erektiohäiriön. Lantion murtuma voi aiheuttaa tällaisia ​​vammoja, koska monet hermoja ja verisuonia kulkea lantion luita. Lisäksi vahinkoa aivojen, selkäytimen, vatsa, tai tietenkin penis voi heikentää hermoja tai verisuonia mukana erektio. Tällainen ongelma voi olla tilapäistä tai pysyvää, riippuen vamman vakavuus. Myös jotain niin arkipäiväinen kuin pitkäaikainen harjoitteleminen soutulaite tai pyöräily on istuin, joka on liian vaikeaa voi aiheuttaa erektiohäiriöitä by loukkaantui joitakin hermoja tai verisuonia ja ympäri penis (katso "Avid pyöräilijät varovaisuutta"). Monissa tapauksissa vähentämässä liikuntamuotoja tai vaihtamalla pehmeämpi, laajempi polkupyörän istuin ratkaisee ongelman.