Nipala

Erektiohäiriö oireita ja syitä

Oireita erektiohäiriöt

erektiohäiriö voi johtua verisuonisairaus, neurologisia ongelmia, jotka voivat olla seurausta diabetes, eturauhasen ja hoitoon eturauhasen sairaus, lääkitys, hormonaalisia häiriöitä, psyykkisiä häiriöitä, ja päihteiden. Lue lisää ›

Kuinka yleistä on erektiohäiriö?

Euroopan Urological Association arvioi, että erektiohäiriö vaikuttaa 25 miljoonaa eurooppalaista miestä. Vuonna Massachusetts Male Aging Study, johon osallistui yli 1700 miestä vuotiaita 40 ja 70 asuu lähellä Boston, tutkijat huomasivat, että kaikkien, noin 43% miehistä oli jonkinasteinen erektiohäiriö. Teknisesti erektiohäiriö voi iskeä joku tarpeeksi vanhoja olla erektio, mutta se on yhä yleisempää iän myötä. Noin 1% miehistä heidän 40, 17% miehet 60, ja 48% miehistä ja 75 vuotta täyttäneistä on täydellinen erektiohäiriö (eli ne eivät koskaan voi saavuttaa riittävä erektio yhdynnän), mukaan National Munuais-ja Urologiset sairaudet Tietoa Clearinghouse.

Arvioidaan erektiohäiriöt

Monet miehet arastele puhua lääkärille Erektiohäiriöt. Tämä yhteinen ongelma voidaan hoitaa, mutta vain jos lääkäri ei tiedä siitä. Lääkäri todennäköisesti kysyä kysymyksiä Erektiohäiriö. Olitpa kysyi tai ei, kerro lääkärillesi mitään, mikä voisi auttaa lääkäriä ymmärtämään ongelman. Lääkäri voi tehdä tentti ja voi suorittaa joitakin testejä auttaa löytämään syy teidän Erektiohäiriöt.

Lääketieteen tutkinto voi auttaa lääkäriä ymmärtämään, mikä on aiheuttanut ongelman. Erektiohäiriöt on joskus ensimmäinen merkki muita terveydellisiä ongelmia, joten lääkäri voi tarkistaa yleistä terveydentilaa. Hän voi myös tutkia penis, kivespussin, ja kiveksiä. Kerro lääkärille kaikista lääkkeitä otat, mukaan lukien määrätty ja over-the-counter lääkkeitä, sekä kaikki yrttejä tai lisiä.

Mitä odottaa tentti erektiohäiriön ›