Nipala

Resursseja niille erektiohäiriöiden

Erektiohäiriö resursseja

Järjestöt

Eurooppalainen järjestö seksuaalisuuden kouluttajat, ohjaajat ja terapeutit

PO Box 1960 Ashland, VA 23005 804-752-0026 www.aasect.org
Aatteellisen ammatillinen yhdistys sukupuoleen kasvattajien, sukupuoli neuvonantajansa ja sukupuolen terapeutit. Voit saada luettelon sertifioitu sukupuoleen ohjaajat tai terapeutit omalla alueella joko etsimällä organisaation Web-sivuston tai lähettämällä pyynnön yhdessä itsellesi osoitettu leimattu kirjekuori.
Euroopan Urologisessa Association säätiö 1000 Corporate Blvd. Linthicum, MD 21090 800-828-7866 (maksuton) www.urologyhealth.org
Tukee ja edistää tutkimusta, potilaan / julkisen koulutuksen ja asianajo parantaa ennaltaehkäisyä, havaitsemista, hoito ja parannuskeino urologic tauti. Web-sivusto sisältää tietoa erektiohäiriöt ja monia muita aikuisten urologisten sairauksia.
National munuais-ja urologic sairauksien tiedot selvitysjärjestelmä National Institutes of Health 3 Information Way Bethesda, MD 20892 800-891-5390 (maksuton) http://kidney.niddk.nih.gov
Julkinen tietopalvelu National Institute of Diabetes ja ruoansulatus-ja munuaistautirekisteri, haara National Institutes of Health. Selvitystoimistot on perustettu antamaan tarkkoja, ajan tasalla olevaa tietoa munuais-ja urologic sairauksien potilaille, heidän perheilleen, terveydenhuollon ammattilaiset ja yleisö.

Kirjat

100 kysymyksiä ja vastauksia erektiohäiriö Pamela Ellsworth, MD, ja Bob Stanley (Jones & Bartlett, 2003, 187 sivua)
Kirjoittanut kliinisen urologi ja potilaan erektiohäiriö, tämä kirja käyttää kysymys ja vastaus-muodossa kuvaamaan diagnosointiin ja hoitoon taudin. Siinä käsitellään seksuaaliterveyden osana yleistä terveyttä.
Selviytyminen erektiohäiriöt: Miten palauttaa luottamus ja Nauti Great Sex Michael E. Metz, Ph.D., ja Barry W. McCarthy, Ph.D. (New Harbinger Publications, 2004, 168 sivua)
Kirjoittanut kaksi sukupuolen terapeutit, tämä kirja käsittelee biologiset, sosiaaliset ja psykologiset syitä erektiohäiriön. Kokonaisvaltainen hoitosuunnitelma kannustaa parit työskentelemään yhdessä voittaa ongelma.
Erektiohäiriö integrointi Couple Therapy, Sex Therapy, ja sairaanhoidosta Gerald R. Weeks, Ph.D., ja Nancy Gambescia, Ph.D. (WW Norton, 2000, 201 sivua)
Ottaen huomioon, että erektiohäiriö on usein enemmän kuin yksi syy, se vaatii yleensä enemmän kuin yhden hoidon. Tämä kirja käsittelee lääketieteellisiä ja psykologisia erektiohäiriöt ja hahmotellaan, kuinka sukupuolen hoito, neuvonta ja lääkitys voivat työskennellä konsertti.
Seksuaaliterveyden miesten Richard F. Spark, MD (Perseus Books Group, 2000, 440 sivua)
Kirjoittanut Harvard endokrinologian, tämä kirja sisältää tietoa hoitoja erektiohäiriö, asenteet mies seksuaalisuus kautta historian, seksuaalinen reagointikykyä, vaihtoehtoinen lääketiede, eturauhasen lääkitys ja leikkaus, miesten vaihdevuodet, ja hormoni lisälaite.