Nipala

Vaiheissa erektio

Erektio vaatii terveen mielen ja kehon "tiimityötä" johti aivojen. Saatuaan signaaleja aivoihin, verisuonia, hermoja, ja hormonit yhdessä aiheuttaa ja ylläpitää erektio.

Pehmeä (veltto) penis

Jos mitään ei aiheuttanut mies tulla herättänyt, niin hänen ruumiinsa erektio "joukkue" aivojen, hermojen, verisuonten ja hormonit eivät ala pyrkii aiheuttaa erektion. Määrä verta virtaa penis on kuohkea kammiot (Paisuvaisia ​​ja corpus spongiosum) on sama määrä virtaa ulos. Penis pysyy pehmeänä.

Turvonneet (paisuva) penis

Ihminen tulee herättänyt kautta järkiinsä (kuten näkö-tai touch) tai ajatuksensa (kuten muistoja tai fantasioita). Kiihottumisen aikana, viestien tuomat hermoja aiheuttaa verisuonten ja kuohkea kamarit laajeta (avata). Enemmän verta virtaa hänen peniksensä kuin virtaa ulos. Penis alkaa turvota.

Pystyssä (kuorma-auto) penis

Kuten kiihottumisen jatkuu, hermot pitää kuljettaa viestejä kiihottumisen välillä penis ja aivot. Verta pitää siirtymässä miehen penis. Veri-turvoksissa kudoksiin painaa vastaan ​​suonet. Osa veren pidetään virtaamasta takaisin ulos. Täynnä verta, hänen penis tulee jäykkä. Mies voi olla yhdynnässä.