Nipala

Leikkaus eturauhassyövän

Mitkä ovat erilaisia ​​leikkaus eturauhasen syöpä?

Seuraavassa on joitakin erilaisia ​​kirurgisia vaihtoehtoja käytetään eturauhassyövän hoitoon:

 • Eturauhasen - avoin kirurgia menettelyä, jossa koko eturauhanen ja osa kudosta sen ympärille poistetaan. Tämä leikkaus liittyy viillon joko vatsa tai takana kivespussin.

 • Laparoskooppista eturauhasen - vähemmän invasiivisia tyyppi eturauhasen jossa eturauhanen on poistettu kautta pienet viillot käyttäen laparoscope (pitkä, joustava valaistu putki videokamera liitteenä) ja erityinen pitkä, ohut kirurgiset välineet. Tämä menettely on yleisesti suoritetaan kirurgi avulla robotti juuri liikkumavaraa kirurgiset välineet (robotti laparoscopic eturauhasen ).

 • Höyläysleikkaus eturauhasen (TURP) - leikkaus poistaa osa eturauhanen, joka ympäröi virtsaputken avulla pieni työkalu, joka on sijoitettu eturauhasen läpi virtsaputkeen kärjessä penis. Ei ole viilto tällä menetelmällä. TURP käytetään lievittävä menettely (lievittää oireita), ei menettely parantaa syöpää.

 • Cryosurgery - menettelyä, jossa tappaa syövän jäädyttämällä solut, jossa on pieni metallinen väline sijoitetaan kasvain.

Leikkaus eturauhasen syöpä yleensä vaatii sairaalahoitoa. Pituus sairaalassa riippuu menettely suoritetaan. Virtsan katetri työnnetään virtsarakon leikkauksen aikana, ja se pysyy paikallaan jonkin aikaa sen jälkeen, usein yhdestä kahteen viikkoa.

Mahdolliset komplikaatiot tai sivuvaikutuksia eturauhassyövän leikkaus:

Pitkäaikaisia, vakavia haittavaikutuksia ovat hieman harvinaisempaa nyt kuin aikaisemmin, koska uudet kirurgiset menetelmät edelleen asetettava rajoituksia. Uusi, hermoja säästävää kirurgisten voidaan estää pysyviä vammoja hermoja, että valvonta erektio, ja vahinkoa avaaminen virtsarakon. Kuitenkin mahdollisia komplikaatioita ja sivuvaikutuksia eturauhassyövän leikkaus edelleen olemassa. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että ottaa kokenut kirurgi johtaa parempaan tulokseen potilaille. Varmista keskustella seuraavan lääkärin kanssa ennen kirurgisen:

 • Pidätyskyvyttömyys
  Inkontinenssi on kyvyttömyys hallita virtsaa ja voi aiheuttaa vuodon tai harhautuksen virtsan, varsinkin heti leikkauksen jälkeen. Normaali ohjaus palaa monille potilaille sisällä useita viikkoja tai kuukausia leikkauksen jälkeen, vaikka jotkut potilaat tulevat pysyvästi hillitön.

 • Impotenssi
  Impotenssi on kyvyttömyys saada erektio penis. Kuukauden, tai jopa useita kuukausia, leikkauksen jälkeen, useimmat miehet eivät voi saada erektio. Lopulta, noin puolet miehistä voi saada erektio riittää sukupuoliyhdyntään, mutta ilman siemensyöksyä siemennesteen, koska poistaminen eturauhanen estää tätä prosessia.

  Tämä vaikutus ihmisen kykyyn saavuttaa erektio on sukua vaiheessa syöpä, potilaan kykyä olla erektio ennen leikkausta, ja potilaan iästä. Kuitenkin useimmat miehet, joilla on leikkauksen pitäisi odottaa joitakin lasku niiden kyky on erektio. Miehille, jotka ovat täysin voimattomia leikkauksen jälkeen, useat ratkaisut ovat saatavilla.