Nipala

Keuhkosyöpä oireet ja syyt

Oireita keuhkosyöpään

Keuhkosyöpä on yleisin syöpä hengityselimiä, että tapahtuu, kun on hallitsematon kasvu poikkeavien solujen ilma kulkee keuhkoihin. Lue lisää oireita keuhkosyöpään ›

Toimitusjohtaja keuhkosyövän oireita

Useimmat ihmiset, joilla on keuhkosyöpä on sekä oireita niiden syövän ja sivuvaikutuksia hoidosta. Vaikka ihmiset keuhkosyöpä voi olla erilaisia ​​oireita, on olemassa muutamia oireita, että useimmat ihmiset keuhkosyöpä on yhteistä jossain vaiheessa sairaudesta. Tässä lista mitä ne sisältävät.

  • Hengästyneisyys

  • Rintakipu

  • Väsymys

  • Ruokahaluttomuus, joka voi johtaa laihtuminen

Jos sinulla on jokin näistä oireista, on mahdollista hallita niitä. Oppia, miten se tehdään, keskustele lääkärisi tai sairaanhoitajan. Perheenjäsenesi tai hoitajien tulee myös keskustella lääkärisi tai sairaanhoitaja selvittää, miten he voivat auttaa sinua hallitsemaan oireita samoin.

Lisätietoja hallinnasta keuhkosyöpä oireet ›

Keuhkosyöpä

Keuhkosyöpä on syöpä, joka yleensä alkaa limakalvon keuhkoputket (pääasiallinen hengitysteihin keuhkoihin), mutta voi myös aloittaa muilla keuhkot, kuten keuhkoputkia tai keuhkorakkuloihin. Se on suurin syy syövän kuolemaan sekä miehillä että naisilla. Vuonna 2011 221130 uutta keuhkosyöpää odotetaan mukaan Euroopan Cancer Society.

Keuhkosyövästä uskotaan kehittää aikana monta vuotta.

Lähes kaikki keuhkosyövässä ovat karsinoomat, syöpä, joka alkaa vuori tai peittäminen kudosten urut. Kasvaimen solut kunkin keuhkosyöpä kasvaa ja levitä eri tavalla, ja kumpikin tyyppi vaatii erilaisen kohtelun.

Lue lisää keuhkosyövän ›