Nipala

Kylmä ja flunssa

Kylmä ja flunssa tosiasiat

Mahdollisuudet ovat olet ollut tekemisissä näiden yhteisiä sairauksia koko elämäsi. Mutta vanhetessa, kehosi on vaikeampi taistelemaan infektio. Lue lisää ›

Oireita vilustuminen ja flunssa

Ei ole parannuskeinoa yhteisen kylmä tai kausi-influenssaa. Molemmat ovat virusten aiheuttamia, joten antibiootit eivät auta. Huonoja uutisia, kun olet sniffly, särkevät, ja yleinen kurja. Yli 200 virukset aiheuttavat kylmä, mutta vähemmän syy flunssa. Joka bug on varustettu alas sinulle?

Lue lisää oireita kylmä ja flunssa ›

Hoito vilustuminen ja flunssa

Voit vilustua milloin tahansa vuoden aikana. Ja usein, sinun ja perheesi voi löytää itsenne etsien terveydenhuollon tarjoaja apua taistelee kurjuutta, että sairaus voi aiheuttaa. Saatat jopa toivovat ihmelääke, joka tarjoaa instant parannuskeinoa.

Se on helppo erehtyä antibiootteja ihmelääkkeenä kylmä. Jo pitkään, antibiootit ovat kuuliaisesti käsitelty sairauksia ne oli tarkoitus käyttää, kuten bakteerien keuhkokuume, poskiontelotulehdus, ja nielurisatulehdus. Viime aikoina on osoitettu, että monet eri maha-ja pohjukaissuolihaavan ovat bakteerien aiheuttamia (Helicobacter pylori), ja voidaan hoitaa antibiooteilla. Niin, se voi tuntua, että heidän pitäisi toimi vilustuminen ja flunssa, samoin.

Lue lisää hoito vilustuminen ja flunssa ›

Living with vilustuminen ja flunssa

Se alkaa aivastus ja nuha. Lapsesi oireet, epäilet olet tekemisissä kylmä. Haluat auttaa lasta tuntemaan paremmin, mutta valinta keskuudessa lukemattomia over-the-counter (OTC) kylmä ja yskä lääkkeitä voi olla pelottava, varsinkin kun US Food and Drug Administration (FDA) on suositellut vastaan ​​käyttämällä ne lapset alle kuusi.

Monet tuotteet sisältävät sekoitus ainesosia tarkoitus käsitellä enemmän kuin yksi oire, mukaan lukien oireita lapsesi ei ehkä ole.

Kysy lastenlääkäri mitä hän suosittelee erilaisia ​​oireita, ja tehdä se ennen kuin lapsesi saa kylmää.

Lisätietoja elää vilustuminen ja flunssa ›