Nipala

Usein kysyttyjä kysymyksiä terveydenhuollon uudistusta

K: Mitä ovat sairausvakuutus vaihtoa?

: Vaihdot ovat sairausvakuutus markkinapaikkoja. Ne mahdollistavat yksityishenkilöiden ja pienyritysten ilman sairausvakuutusta ostaa kattavuus. Jokainen valtio päättää käyttää omaa markkinapaikka, oletuksena liittovaltion markkinoilla, tai käyttää hybridi markkinapaikka yhteistyössä liittohallitus. Yksityiset vakuutusyhtiöt tarjoavat sairauskulujen kautta kauppapaikkoja. Yksilöt ja pienet yritykset voivat vertailla hintoja ja palveluja valita suunnitelma, joka sopii heille.

Markkinapaikkojen auttaa myös ihmisiä, joilla rekisteröidä. Ne voivat auttaa ihmisiä ilmoittautua yksityiset vakuutukset, Medicare, ja pienituloisten vakuutus ohjelmia, kuten Medicaid tai Lasten sairausvakuutuslain Program (CHIP). Lisäksi markkinapaikkojen auttaa ihmisiä selvittää, jos ne ovat oikeutettuja taloudellista tukea, kuten verohelpotukset tai tukia.

K: minun täytyy ostaa minun vakuutuksen kautta vaihtoon (markkinapaikka)?

: Ei. Voit jatkaa ostaa vakuutuksen kautta työnantaja tai agentti tai välittäjä ulkopuolella markkinoilla. Kuitenkin liittovaltion tukia on käytettävissä vain suunnitelmia myydään markkinoilla. Siksi sinun täytyy ostaa sairausvakuutuksen kautta markkinapaikka, jos tarvitset taloudellista tukea.

Q: Milloin avoin ilmoittautuminen esiintyä sairausvakuutus vaihtoa?

: Avoin ilmoittautuminen alkaa 1. lokakuuta 2013 ja päättyy 31. maaliskuuta 2014. Vakuutusturva ostat kautta markkinapaikka tulee voimaan jo 01 tammikuu 2014. Tarkista, onko markkinapaikka muutoksista tai päivityksistä tiettyjä päivämääriä ja muuta tietoa avoin ilmoittautuminen. Voit käyttää hallituksen valtion markkinapaikka Finder tai Kaiser Family Foundation: n valtion sairausvakuutus markkinapaikka löytäjälle.

K: Miksi laki vaadi minua ostamaan sairausvakuutuksen kattavuus?

: Yksi tavoite edullinen Care Act, joka tunnetaan myös nimellä "Obamacare" on tarjota kohtuuhintainen sairausvakuutus kaikille. Tällä hetkellä monet nuoret, terveet ihmiset eivät halua ostaa sairausvakuutus. Mutta sairausvakuutuksen kauppapaikkoja töihin, jokainen tarvitsee ostaa vakuutuksen, vaikka he terveitä. Tämä leviää terveydenhuollon kustannuksia. Ostaminen sairausvakuutuksen myös kattavuus pitäisi kehittää sairaus tai kärsi vakavia vammoja.

Alle edullinen Care Act, ihmisiä, jotka eivät halua ostaa sairausvakuutus maksaa uhkasakko. Tulotietoja teidän liittovaltion veroilmoituksen määrittää rangaistuksen määrää sinun täytyy maksaa.

K: minun täytyy luopua minun nykyinen kattavuus?

: Ei. Nykyisen sairausvakuutuksen kattavuus on "pätevä kattavuus", jos se oli vaikutus kuin päättyy maaliskuun 23. päivä 2010. Pätevät kattavuus tarkoittaa se täyttää yksittäisen toimeksiannon.

K: Jos minulla on vakuutuksen kautta työnantajani, voin siirtyä politiikkaan hankkia minun valtion sairausvakuutus vaihtoa?

: Suuret työnantajat - ne, joilla on 50 työntekijää tai enemmän - jatkossakin keskeinen rooli terveyden etuuksia edullinen Care Act. Nämä työnantajien on tarjota terveyshyötyjä heidän kokopäiväistä työntekijää. Kokopäiväistä työntekijää ovat työskenteleville vähintään 30 tuntia viikossa.

Työntekijät voivat jättäytyä niiden työnantajien sairausvakuutus, jos se on liian kallista tai on riittämätön. Suunnitelma on riittämätön, jos se ei kata vähintään 60% työntekijän terveydenhuollon kuluja. Suunnitelma on liian kallista, jos palkkioita yli 9,5% työntekijän kotitalouden vuositulot. Nämä työntekijät ovat oikeutettuja liittovaltion terveydenhuollon apua. Työnantajan on maksettava 2240€ sakko jokaiselle työntekijälle, joka päättää lopettaa, joka tarjoaa kannustimia täytä näitä vaatimuksia.

Työntekijät voivat vähentyä työnantajiensa sairauskulujen vaikka se on edullinen ja riittävä. Jos päätät luopua tästä kattavuus, maksat rangaistus, jos et löydä kattavuus toisella pätevä suunnitelma. Pätevät suunnitelmiin voisi sisältyä puolison suunnitelma tai suunnitelma ostat kautta sairausvakuutus markkinoilla. Et kuitenkaan voida soveltaa mitään taloudellista apua ja työnantaja ei maksa sakkoa.

K: Voinko luovun työnantajan terveyttä koskeva suunnitelma, jos puolison suunnitelma on parempi kate?

: Työntekijät saattavat laskea niiden työnantajien sairauskulujen kunhan he löytävät kattavuus alle pätevä suunnitelma. Kattavuus puolison pätevän terveydenhuollon suunnitelma vastaa yksittäisen toimeksiannon. Muista, työnantajat voivat kieltää puolison kattavuus, jos puoliso on oikeutettu etuuksiin muualla. Joten varmista, että tiedät sekä työnantajien politiikkaan ennen kuin luovut kattavuus. Epäonnistuminen ilmoittautua pätevä suunnitelma johtaa uhkasakko.

K: Olen Medicare tai Medicaid. Onko minun täytyy ostaa lisää sairausvakuutuksen vastaamaan yksittäisen toimeksiannon?

: Ei. Ilmoittautumisesi Medicare tai Medicaid on "pätevä kattavuus", joka täyttää yksittäisen toimeksiannon. Sama koskee TRICARE, sairausvakuutus suunnitelma sotilaat. Älä johtaa harhaan väittämällä, että sinun täytyy ostaa täydentäviä vakuutuksia tai kasvojen sakoista terveydenhuollon uudistusta.

Q: Minulla on jo krooninen sairaus. Voinko evätään kattavuus?

: Alku 1. tammikuuta 2014 laki kieltää vakuutusyhtiöitä joko kieltää ihmisiä kattavuutta tai latauksen enemmän, koska ennestään sairauksia.

Q: voi minun terveyteni suunnitelma peruuttaa kattavuus jostain syystä?

: Yleensä edullinen Care Act kieltää vakuutusyhtiöt takautuvasti peruuttamalla sairauskulujen, käytäntö nimeltä purkaminen. Kuitenkin vakuutusyhtiöt voi vielä peruuttaa kattavuus ihmisille, jotka petollisesti tai tahallaan väärää tietoa elintärkeä tosiasiat. On muitakin poikkeuksia, pääosin sidotut hallinnollisia sekaannuksia. Esimerkiksi vakuutuksenantaja voi taannehtivasti kumota kattavuus ex-puoliso, jos et ilmoita vakuuttaja avioero. Kuitenkin suunnitelma on nyt annettava etukäteen aikomuksestaan ​​purkaa kattavuus. Kuluttajat voivat tehdä valituksen kanssa valtion Department of Insurance.

K: Voinko silti olla terveydelle säästötili?

: Kyllä. Edullinen Care Act ei kielletä maksuja terveys säästöt huomioon (HSA). Itse asiassa, HSA voi olla erittäin edullinen vaihtoehto kokous vähimmäistason kattavuus yksittäisen toimeksiannon. Yksittäisen toimeksiannon edellyttää, että terveydenhuollon suunnitelma kattaa vähintään 60% työntekijän terveydenhuollon kuluja. HSA yhdistää vero-asemassa säästötili korkean vähennyskelpoisia, pieni palkkio vakuutus suunnitelma.

Q: miten liittohallitus käyttää rahaa se kerää ACA seuraamuksia?

: ACA sisältää 330€ miljardia tuloja säännöksiä ja yli 40 heistä vaikuttaa veron kokoelmista Internal Revenue Service (IRS). Näistä määräykset ovat erilaisia ​​seuraamuksia, että yksityishenkilöt ja työnantajien on maksettava ei noudata ACA.

Perustuu nykyiseen kongressin talousarvio Office (CBO) arvion mukaan eurooppalaiset veronmaksajat maksaa 35€ miljardia euroa yksittäisiä seuraamuksia 2014-2023. Tämä raha auttaa maksaa etuudet ACA.

Q: kun pääsen terveydenhuollon suunnitelma, voinko tehdä muutoksia, jos olosuhteet muuttuvat?

: Department of Health and Human Services (HHS) vaatii sairausvakuutuksen kauppapaikkoja tarjota erityisiä ilmoittautumisaikoina ulkopuolella avoin ilmoittautuminen. Aikana erityistä ilmoittautumisajat, yksityishenkilöt voivat ilmoittautua tai muuttaa terveydenhuollon suunnitelmia. Avoin ilmoittautumisajat kestää 60 päivää siitä päivästä, jona aiheuttava tapahtuma. Laukaisutapahtuma sisältää:

  • Menetys vähintään olennaista kattavuutta lukien lopussa riippuvainen aseman kautta ikä (yli 26 vuotta), avioeron, kuoleman tai työsuhteen muutos
  • Avioliitto, syntymä, adoptio tai sijoitus hyväksyttäväksi
  • Becoming kansalainen, kansallisen tai laillisesti yksittäisten
  • Ilmoittautuminen virhe, joka on tahaton, tahaton tai virheellisiä puolelta toimihenkilön, työntekijän tai asiamiehen Exchange (markkinapaikka) tai HHS
  • Pätevän terveydenhuollon suunnitelma olennaisesti rikkoo materiaalin tarjoaminen sopimuksensa
  • Tulossa kelpoisuuskynnyksen tai äskettäin voida soveltaa ennakkomaksuja palkkion verohyvitys tai muutos kelpoisuuden kustannusten jakamista vähennykset (in co-pay ja vähennyskelpoisia)
  • Pysyvästä siirrosta, joka johtaa uusiin pääsy pätevän terveydenhuollon suunnitelma (QHP)
  • Intiaanit, jotka on määritelty 4 § Intian Health Care Improvement Act, voi ilmoittautua QHP tai muuttaa yhdestä QHP toiseen kerran kuukaudessa
  • Muissa poikkeuksellisissa olosuhteissa, että keskus voi tarjota perustuu HHS ohjeet

Q: on maahanmuuttajia oikeutettuja sairausvakuutuksen nojalla ACA?

: Laillisesti maahanmuuttajat ovat oikeutettuja ostamaan sairausvakuutuksen kautta ACA markkinapaikkoja. Tämä ryhmä voi myös saada palkkio verohelpotukset, kustannusten jako tukia, ja Medicaid ja muiden pienituloisten terveyttä ohjelmia. Kuitenkin laittomat maahanmuuttajat eivät ole oikeutettuja Medicaid tai ACA verohelpotukset tai tukia. Laittomat maahanmuuttajat ovat myös estetty hakemisesta ja ostaa sairausvakuutuksen kautta ACA markkinapaikkoja. Kauppapaikat edellyttävät maahanmuuttajan aseman asiakirjat tukemaan vakuutus sovelluksen.

K: Mikä on hätä Medicaid?

: Liittovaltion laki, laittomat maahanmuuttajat voivat saada ensiapua. Pienituloisille maahanmuuttajia, jotka eivät ole oikeutettuja Medicaid, koska heidän maahanmuuttoon liittyvän asemansa voi saada kattavuus pelastuspalvelut valtion Medicaid-ohjelmien. Saadakseen tämän kattavuus, maahanmuuttajien on täytettävä kaikki muut Medicaid kelpoisuus pätevyys.

Lähteet

1. Terveydenhuollon uudistus Usein kysytyt kysymykset. National Association of Insurance Commissioners. http://www.naic.org/index_health_reform_faq.htm

2. Aikajana terveydenhuollon laki. US Centers for Medicare-ja Medicaid Services. https://www.healthcare.gov/timeline-of-the-health-care-law/

3. Edullinen Care Act Toteutus FAQ - Set 2. US Centers for Medicare-ja Medicaid Services. www.cms.gov/CCIIO/Resources/Fact-Sheets-and-FAQs/aca_implementation_faqs2.html

4. Vaatimus ostaa kattavuus alle edullinen Care Act. Kaiser Family Foundation. http://kff.org/infographic/the-requirement-to-buy-coverage-under-the-affordable-care-act/.

5. Määritettäessä kokoaikaisiksi työntekijöiksi varten jaettu vastuu Työnantajain sairauskulujen (§ 4980H). Internal Revenue Service. http://www.irs.gov/pub/irs-drop/n-12-58.pdf.

6. Ilmoittautuminen Valinnat ja menettelyt. Small Business Majority. http://healthcoverageguide.org/reference-guide/eligibility-and-enrollment/enrollment-options-and-procedures/.

7. Työntekijä säännöt ja oikeudet. Small Business Majority. http://healthcoverageguide.org/affordable-care-act/additional-issues/employee-rules-and-rights/.

8. Maahanmuuttajat ja edullinen Care Act (ACA). National Immigration Law Center. http://www.nilc.org/immigrantshcr.html.

9. Maahanmuutto tila ja Marketplace. Healthcare.gov. https://www.healthcare.gov/immigration-status-and-the-marketplace/.

10. Emergency Medical Assistance (EMA) Non-Citizens. Florida Department of Children ja Families. http://www.myflfamilies.com/service-programs/access-florida-food-medical-assistance-cash/medicaid.