Nipala

Eläminen RLS

Harjoituksia levottomat jalat

Monet ihmiset RLS huomaamaan, että säännöllinen, kohtuullinen liikunta auttaa lievittämään oireita. Mutta kun jotkut liikunta on hyvä, enemmän ei ole parempi. Kokeile näitä harjoituksia levottomat jalat ›

6 asioita sinun ei pitäisi tehdä, jos sinulla on RLS

Levottomat jalat-oireyhtymä (RLS) aiheuttaa ylivoimainen tarve liikuttaa jalkoja, kun olet levossa. Se liittyy usein epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten hiipivä, vetää, pistely, polttava, särkevät tai kutiava tunteita. Tällaisia ​​tunteita voi vaikeuttaa nukahtaa ja pysyä sellaisena. Ja se tekee vaikea toimia seuraavana päivänä.

Hyvä uutinen? Voit usein minimoida kurjuutta tekemällä oikeita elämäntapavalintoja-ja välttää vääriä niistä. Monet ihmiset, jotka ovat RLS huomaavat, että elintapojen muutokset ja lääkitys, tarvittaessa antaa helpotusta eniten oireita. Auta itseäsi terveellisempään elämään ja parempi nukkua seuraavalla kuusi "kiellot":

Nukkua paremmin ja elää terveellisempää seuraamalla näitä 6 "kiellot" RLS ›

Terveyshaittoja unenpuute

Centers for Disease Control and Prevention on julistanut sen "kansanterveyden epidemia." Se on yhteydessä lihavuuteen, sydän-ja verisuonisairaudet, diabetes, masennus, jopa ennenaikaisen kuoleman. Silti monet meistä edelleen asettua vaarassa.

"Unenpuute on otettu paljon vähemmän vakavasti kuin sen pitäisi olla", sanoo Wilfred Pigeon, FT, johtaja nukkua lab yliopiston Rochester Medical Center ja kirjailija Sleep Ohjeet: Training Your Mind ja Body saavuttaa täydellinen yöunet. "On totta, että yhden yön nukkua tunnin vähemmän kuin mitä tarvitset ei ole iso juttu. Me kaikki teemme sitä silloin tällöin. Mutta jos olet jatkuvasti saada tunnin tai kaksi vähemmän kuin tarvitset, kumulatiivinen vaikutus voi olla syvällistä. "

Beyond väsymys, oppia vaaroista krooninen unenpuute ›