Nipala

Liikalihavuus

Liikalihavuus

Ylipaino ja lihavuus ovat yhdessä toiseksi suurin ehkäistävissä oleva kuolinsyy Euroopassa. Lihavuus on vakava, krooninen sairaus, joka voi aiheuttaa huomattavaa haittaa ihmisen terveydelle. Lue lisää lihavuuden ›

Oireita lihavuuden

Lihavuus määräytyy prosenttiosuus rasvaa ja paino, mukaan National Heart, Lung and Blood Institute (NHLBI). Ottaa suuri prosenttiosuus rasvaa, riippumatta siitä, kuinka paljon painat, on epäterveellistä. Voisit olla normaalipainoinen tai alipainoinen ja silti epäterveellinen määrä kehon rasvaa.

Lue lisää oireita lihavuus ›

Lihavuuden hoitoon tarkoitettujen

Riippumatta tyypistä tai yhdistelmä lihavuuden hoitoon, tavoitteiden asettaminen on tärkeä osa minkä tahansa lihavuuden hoitosuunnitelman. Vähentää painoa niin vähän kuin 5 prosenttia 10 prosenttia kehon painosta tuottaa tärkeitä, positiivisia voittoja terveyteen. Riippumatta hoitosuunnitelma henkilö seuraa, laihdutus hitaasti tulee olemaan tehokasta ja tervettä pitkällä aikavälillä, koska nopea laihtuminen usein kannuksensa paino palautuu.

Lue lisää lihavuuden hoitoon tarkoitettujen ›

Mikä on mahalaukun ohitusleikkaus

Laihdutusleikkaus ohitusleikkaus on suorittamassa bariatric kirurgi, joka muuttaa koko vatsassa ja pituus teidän ohutsuolessa rajoittaa sitä, kuinka paljon ruokaa voi syödä ja imeytyy kerralla. Tyypit mahalaukun ohitusleikkaus tai malabsorptive, kirurgiset toimenpiteet kuuluvat Roux-en-Y mahalaukun ohitusleikkaus (RGB) ja Biliopancreatic ohjautumisesta (BPD).

Lue lisää ohitusleikkaus ›