Nipala

Sex jälkeen tekonivelleikkaukseen: tulossa intiimi jälleen

Jälkeen yhteensä tekonivelleikkaukseen, sinulla voi olla monia kysymyksiä: Kuinka pian voin olla aktiivinen? Miten minun sukupuolielämää vaikuttaa? Milloin voin harrastaa seksiä uudelleen? Hyvä uutinen on: on todennäköistä, että voit palata sukupuolen ennemmin kuin monia muita toimintoja. Tämä arkki avulla voit oppia tukemaan ja suojaamaan uutta yhteistä kun olet valmis harrastamaan seksiä uudelleen. Joten puhua ja suunnitella kumppanin kanssa.

Ensimmäinen vaihe

Lonkan tekonivelleikkaus on suuri leikkaus. Healing vie aikaa. Aluksi saatat pelätä, että kaikki toiminta, myös sukupuolisen voi aiheuttaa kipua tai vammoja. Parisi voi myös pelätä satuttaa sinua. Nämä pelot ovat normaaleja. Ottaa huoli miten elimistö näyttää on myös normaalia. Keskustelemaan tällaisista kysymyksistä kumppanin kanssa. Jaa tämä levy. Lue se yhdessä tai erikseen. Se on sinun kaksi. Tärkeintä on, että voit puhua toistensa kanssa noin tarpeisiisi-emotionaalinen sekä seksuaalisen niistä.

Kuten voit parantua

Ennen leikkausta, lonkan tai polven kipu on saattanut rajoittaa suuresti liikkeitä. Mutta nyt ongelma yhteinen on vaihdettu, tuskasi olisi vähentynyt. Ja ajan kanssa, liikerataa (kuinka paljon voit siirtää hip kumpaankin suuntaan) olisi parannettava. Kuten parantua, saatat tuntea valmis olemaan aktiivisempi uudelleen. Saatat myös löytää uudistetun halua seksiä. Kun sinun ja kumppanisi ovat valmiina, mitkä ovat parhaita sinulle.

Pidä polvi linjassa tai alle lantion. Älä tuo polvi kohti rintaa.

Polvi vaikuttaa puolella pitäisi kohdata suoraviivaista tai osoittautua vähän. Älä kierrä polvi sisäänpäin.

Lonkan tekonivelleikkauksen jälkeen

Sinun kirurgi voi kertoa, kun sen pitäisi olla turvallista seksiä. Healing kestää vähintään 6-8 viikon kuluttua Lonkan tekonivelleikkauksen. Kunnes uusi yhteinen on täysin parantunut, vältä liikkeitä, jotka voisivat siirtää hip pistorasiasta. Suojaa hip välttämällä näitä liikkeitä:

  • Älä anna polvi ylittää keskipisteen kehosta (oman navan).

  • Älä istuttaa jalka ja kääntyilemättä ulospäin lantion yli.

  • Älä nosta polvi viimeisen hip tasolla.

Polven tekonivelleikkauksen jälkeen

Ei ole turvallisuuteen liittyviä rajoituksia jälkeen polven tekonivelleikkaus. Voit ehkä harrastaa seksiä heti, kun kipu sallii. Mukavuus ja liikerataa voi olla sinun suurimmista kysymyksistä.