Nipala

Multippeliskleroosi (MS)

Multippeliskleroosi

Multippeliskleroosi (MS) on elinikäinen krooninen sairaus keskushermostoon, joka voi aiheuttaa oireita eriasteisia. Lue lisää MS ›

Multippeliskleroosi

Multippeliskleroosi (MS) on krooninen sairaus keskushermostoon. Sen on ajateltu olevan autoimmuunisairaus. Se on arvaamaton sairaus, joka voi olla suhteellisen hyvänlaatuinen invaliditeettiin tai tuhoisa. Jotkut yksilöt MS voi lievästi vaikuttaa, kun taas toiset saattavat menettää kykynsä kirjoittaa, puhua, tai kävellä - kun välistä viestintää aivojen ja muiden kehon osien tulee häiriöitä.

Lue lisää multippeliskleroosi (MS) ›

Aaltomaisesti ilmenevän MS

Erilaisia ​​MS vaikuttaa ihmisiin eri tavoin. Yksi tyyppi on nimeltään aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia. Tämän tyyppinen, ihmiset ovat leimahtamisia taudin tai pahenemisvaiheita. Näiden leimahduksia, ihmiset tekevät ajoittain hyödyntämistä tai remissions.

Lue lisää aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia ›

Ensisijainen progressiivinen multippeliskleroosi

Jotkut ihmiset MS on leimahduksia oireita välissä kausia elpymistä. Tätä kutsutaan MS-taudissa. Tyypin kutsutaan ensisijainen progressiivinen MS, tauti pahenee alusta alkaen. Yleensä tämä tyyppi vaikuttaa sinuun tasaisesti aiheuttamatta leimahduksia tai paraneminen tauti.

Lue lisää ensisijainen progressiivinen ms ›