Nipala

Mitä tietää sädehoidon munuaissyöpä

Sädehoitoa on tapa hoitaa munuaisten syöpään. Sinulla voi olla se ainoa hoitomuoto. Tai voi olla sitä muihin hoitoihin, kuten leikkaus. Tämä hoito käyttää vahvaa röntgenkuvat tappaa munuaisten syöpäsoluja, kutistua kasvaimet tai helpottaa painetta tai kipua. Sädehoitolääkäri asettaa oman hoitosuunnitelman. Suunnitelman yksityiskohdat millaisia ​​säteilyn sinulla on ja kuinka kauan käsittely kestää. Tämä lääkäri voi myös valmentaa sinua kuinka saatat tuntea aikana ja sen jälkeen hoidon.

Tulet todennäköisesti on hoitoja avohoidossa. Tämä tarkoittaa sinun ei tarvitse jäädä sairaalaan.

Voit auttaa päättämään hoidon, sinun säteily onkologi voi tehdä kokeita, että ottaa kuvia kehon sisällä, nimeltään kuvantamistutkimuksissa. Näitä voivat olla esimerkiksi röntgenkuvat ja Tietokonetomografia (TT) skannaa. Ne auttavat löytämään missä tarvitset hoitoa. Saatat olla samat testit hoidon jälkeen nähdä, miten hyvin se toimi.

Miten saat säteilyn munuaissyöpä

Sinun sädehoitolääkäri kartoitetaan hoitosuunnitelman. Sitten säteily terapeutti antaa sinulle säteilyä. Yleisin säteilyn käytetään hoitoon munuaissyövän kutsutaan ulkoista sädehoitoa.

Tämäntyyppinen säteilyä käytetään syövän hoidossa tietyillä puolilla kehoa. Säteily tulee koneen ja on suunnattu ulkopuolella oman kehon. Koneen tavoitteena on vahva röntgen-tai muita palkkeja hyvin tarkasti. Et voi tuntea säteilyä.

Voit yleensä saada hoitoja kerran päivässä 5 päivää peräkkäin. Lääkäri kertoo, kuinka monta viikkoa teette tämän. Jokainen istunto voi kestää jopa 15 minuuttia. Mutta altistuminen säteilylle on vain muutamia niistä minuutin.