Nipala

Verkottumisen arvo

On viisasta laittaa etusijalle verkostoitumisen, koska useimmat asiat sinun täytyy työssä tulevat muilta ihmisiltä.

"Verkostoituminen on todella tietojenvaihtoa. Hyödynnämme suhteita me rakennamme saadakseen tietoa", sanoo Peggy Collins, joka tekee työpajan otsikolla Science of Networking ja Art of Connection. "Saatat tietää ihmisiä, jotka tulee korjata ongelma tai ostaa tuotteita. Töissä tarvitaan usein tietoja muilta osastoilta. Jos sinulla on suhde niitä työntekijöitä, he ovat todennäköisesti auttamaan sinua."

Seuraavat ohjeet voivat auttaa sinua rakentamaan onnistunut verkostoja.

On verkostoituminen suunnitelma

"Tarvitaan tarkoitus verkottumista, koska siellä on suuri ero verkostoituminen ja seurustelua. Kun verkostoituminen, sinulla on molemminpuolinen hyöty ja tarkoitus teidän yhteyksiä", kertoo Ms Collins.

Auttaa muotoilemaan teidän verkottumista suunnitelma, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Mitä tietoja tarvitsen?

  • Kuka voi antaa sen minulle?

  • Mitä voin tarjota vastineeksi?

Kirjoita tarpeisiin lista

Ota kynä ja paperia ja tehdä tarpeet lista. Ajattele kaikkia näkökohtia työsi. Mitä tietoja tekisi sinusta entistä tuottavampia? Kuka voisi auttaa sinua tietokoneen ongelma? Kuka voisi kertoa mistä ostaa vaikeasti löydettäviä tarvikkeita? Kuka voi ohjata sinut potentiaalisia asiakkaita?

Selvitä rahoitusosuus

Verkottumisen menestyä, on oltava kaksisuuntainen energiaa. Se ei voi olla niin antaa eikä ottaa. Mitä sinulla on tarjota muille?

Jokaisella on erityisiä taitoja he joskus itsestäänselvyytenä. Sitä toisten paperiarkille, luetella taitoja, kykyjä ja niiden alueiden, jotka sinulla on laaja tietämys tai yhteystietoja. Mitä palveluja voit tarjota joku muu? Voitko olla linkki muille ihmisille, jotka tarvitsevat resursseja? Jos et voi itse auttaa jotakuta vastineeksi, ehkä tiedät jonkun joka pystyy.

Nyt kun olet päättänyt tarpeitasi ja mitä voit tarjota joku muu, olet valmis alkaa rakentaa oma verkko.

Liity ammatillisten järjestöjen

Tutustu ammatilliset yhdistykset, mutta valikoiva. Missä voi tavata ihmisiä, joilla tietoa tarvitset? Jälkeen jäseneksi, osallistua valiokunnan työskentelyssä, joilla voit muodostaa pysyviä suhteita.

Antaa aikaa oman yhdistyksen kautta komitean työ alkaa osapuolia hyödyttävää osa verkottumista. Jäseninä huomaa annat, he ovat todennäköisemmin vastavuoroisesti.

Tutustua ihmisiin muilla aloilla oman yrityksen

Se voi auttaa sinua saamaan apua, kun sitä eniten tarvitsevat.

"Making lounas päivämäärät ihmisten kanssa et tiedä kovin hyvin on yksi tapa tehdä näitä yhteyksiä", ehdottaa Ms Collins.

Court toimittajat

Yrityksen toimittajat voivat olla suuria tietolähteitä. Tutustua heihin henkilökohtaisesti. Lue, miten voit olla avuksi toisilleen.

Odottamaton bonus

"Lisäarvoja verkoston luomiseksi ovat suhteet ja yhteydet teemme ja mielekkyyttä lisäämme elämäämme", sanoo Ms Collins. "Koska verkostoituminen auttaa meitä side muiden kanssa, se on meille rikkaus, kun se johtaa meidät menestykseen."