Nipala

Niveltulehdus

Niveltulehdus tosiasioita

Nivelrikko, yleisin muoto niveltulehdus on krooninen, nivelperäisissä sairaus, joka vaikuttaa lähinnä keski-ikäisten ja iäkkäiden. Tauti tunnetaan myös rappeuttavat nivelsairaus. Lue lisää ›

Miten välttää tulossa niveltulehdus tilastotieto

Niveltulehdus on johtava krooninen terveellinen tauti ja merkittävä työkyvyttömyyden syy Euroopassa. Yksi viidestä ihmistä on niveltulehdus. Oletko tilastotieto odottaa? Jos nivelet ovat terveitä, voit tehdä muutoksia jokapäiväisessä elämässä, että vähentää joitakin liittyvät riskitekijät niveltulehdus, joka voi auttaa ehkäisemään vakavia ongelmia niveltulehdus tulevaisuudessa. Ja jos sinulla on jo niveltulehdus, on olemassa asioita voit tehdä pitämään nivelet mahdollisimman terveellisiä, vähentää oireita ja ylläpitää itsenäisyyttä.

Lue, miten voit välttää tulossa niveltulehdus tilastotieto ›

Tyypit hoito niveltulehdus

Jos sinulla on diagnosoitu niveltulehdus, hoitosuunnitelmaasi todennäköisesti ovat yhdistelmä strategioita, joiden tavoitteena on vähentää kipua ja turvotusta, ylläpitää nivelten toimintaa, ja estämään vahinkoja ja vammaisuus. Vaikka on vähän, että voidaan tehdä korjaamaan vahinkoa, joka on jo alkanut, tulehduskipulääkkeitä ja kipulääkkeiden, sekä fyysinen ja toimintaterapia hoitoja voi auttaa sinua liikkumaan ja saat sinulle päivä.

Lue lisää erilaisia ​​hoitoja niveltulehdus ›

Nivelrikko, nivelreuma, tai molempia?

On 100 erilaista niveltulehdus ja siihen liittyvien sairauksien, nivelrikko (OA) ja nivelreuma (RA) on yleisin. Vaikka molemmat taudit ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia, ne ovat erilaisia ​​sairauksia. Onko mahdollista saada molempia niveltulehdus?

Lue lisää nivelrikko vs. Nivelreuma ›

Krooninen väsymys, fibromyalgia ja niveltulehdus: mitä eroa?

Onko aiheuttama kipu krooninen väsymysoireyhtymä (CFS), fibromyalgia tai niveltulehdus? Niihin kaikkiin kipua, mutta ne ovat oikeastaan ​​aivan erillinen suhteen erityisiä oireita ja tyyppistä kipua. Miten voit kertoa ero?

Lue näiden sairauksien oireita, jotka aiheuttavat lihas-ja nivelkivut ›

Luonnollinen ja vaihtoehtoisia korjaustoimenpiteitä varten niveltulehdus helpotusta

Jos asutte kanssa kipu ja vaiva niveltulehdus olet luultavasti miettinyt, jos vaihtoehtoisia, täydentäviä ja luontaistuotteet voivat auttaa. Tiedemiehet ovat tutkineet joitakin vaihtoehtoisen lääketieteen hoitoja, kuten akupunktio, glukosamiini, ja jopa magneettien vaivaa harjata pois totuuden. Kun taas kiinteiden tutkimuksia, jotka osoittavat vahvaa tulokset ovat harvassa, se ei estä ihmisiä yrittämästä ja toivoen, että muita oikeussuojakeinoja antaa heille helpotusta.

Lue lisää vaihtoehtoisia hoitoja ja luonnon hoitoja niveltulehdus ›

Living with niveltulehdus

Niveltulehdus ei ole pieni ongelma. Kolmasosa aikuisväestöstä on se, ja työelämän ulkopuolella, ylipaino, väestön ikääntyminen ei auta, että määrä laskuun. Koska numero yksi ilmoitti vammaisuuden, se aiheuttaa myös valtava taloudellinen kipu, joka maksaa talouden 65€ 0,2 miljardia euroa vuodessa. Onneksi se on myös sairaus voit tehdä paljon hallita. Kaikki se kestää on jonkin verran suunnittelua eteenpäin ja muutostyöt elämäntavoista.

Katso diaesitys: 10 tapoja lievittää teidän niveltulehdus kipua ›