Nipala

Rintasyöpä

Rintasyöpä tosiasiat

Rintasyöpä on pahanlaatuinen kasvain, joka alkaa solujen rinnan. Se muodostaa vuonna rintakudosten, yleensä kanavat ja lobules. Lue lisää rintasyövän ›

Oireita rintasyöpä

Tunnusmerkki oire rintasyöpä on rintojen kertakorvauksen, mutta monet naiset eivät tunnista kiinteä tai kokemusta oireita alkuvaiheessa rintasyöpä.

Rinta kyhmy, joka on pahanlaatuinen ei yleensä ole kivulias, mutta kipu voi esiintyä joissakin tapauksissa. On olemassa erilaisia ​​syitä rintojen kyhmyjä, kuten fibrocystic rinnat tai rintojen kystat. Kuitenkin kaikki rintojen kertakorvauksen olisi arvioitava nopeasti lääketieteellisesti, koska riski sairastua rintasyöpään.

Lue lisää oireita rintasyöpä ›

Hoito rintasyövän

Hoitovaihtoehtoja jokaista naista riippuu koosta ja sijainnista kasvain rintaansa, tulokset laboratoriotesteissä (kuten hormonireseptorin testejä), ja vaiheessa tai taudin levinneisyys. Lääkäri katsoo myös naisen ikä, yleinen terveydentila, koko rinnat, ja onko hän on vaihdevuodet tehtäessä suosituksia hoitosuunnitelma hänelle. Nainen pitää näitä suosituksia, jotka perustuvat eri henkilökohtaiset tekijät ja mieltymykset, jotka myös on otettava huomioon.

Lue lisää rintasyövän ›

Eläminen rintasyöpä

Kun joku rakastat on diagnosoitu rintasyöpä, uutinen on tuhoisa kaikille. Onko kyseinen henkilö on äitisi, sisaresi, läheinen ystävä, kollega, vaimo tai elämänkumppani, diagnoosi herättävät monia kysymyksiä, mitä seuraavaksi. Useimmat ihmiset haluavat auttaa, mutta ne voivat myös olla peloissaan sanoa tai tehdä jotain väärin. Mitkä ovat joitakin tapoja, joilla voit auttaa rakastettusi selviytyä rintasyöpä?

Lisätietoja elää rintasyövän ›

Henkilökohtainen tarina: rintojen proteesit - Ovatko ne sinulle?

Jokaisen naisen lausunnon proteeseja kehittyy hänen oma kokemus, maku ja mieltymykset. Tässä on kysymys äskettäin aiheuttamat minulle blogiini, Kysy Hester, sekä vastaukseni:

Lue lisää ›

Henkilökohtainen tarina: Minun rintasyöpä on erilainen

Vuoteen Jacki Donaldson, Gainesville, FL

Mikään ei ollut kiireellisempiä jälkeen minun syöpädiagnoosin kuin löytää naisia ​​kuten minä. Vain päiviä sen jälkeen minun lääkäri soitti minulle sanoa, "Sinulla on syöpä", aloitin tahranpoisto Internet eloonjääneitä, jotka olivat nuoria ja naimisissa-ja enemmän kuin mitään, halusin yhdistää Moms pienokaiset. Omat pojat olivat lähes 4 vuotta vanha ja 18 kuukauden ajan, ja pääni tulvi pelko, etten näe niitä kasvaa.

Löysin juuri sitä mitä olin etsimässä-naispuoliset kollegansa, joiden tarinat minut vakuuttuneeksi siitä, etten ollut yksin, että elossa minun tauti oli todellinen mahdollisuus.

Lue lisää ›