Nipala

Eläminen rintasyöpä

Eläminen rintasyöpä

Kun joku rakastat on diagnosoitu rintasyöpä, uutinen on tuhoisa kaikille. Onko kyseinen henkilö on äitisi, sisaresi, läheinen ystävä, kollega, vaimo tai elämänkumppani, diagnoosi herättävät monia kysymyksiä, mitä seuraavaksi. Lue lisää elää rintasyövän ›

Rintasyöpä: oletko vaarassa?

Lähes 200000 naista Euroopassa odotetaan diagnosoitu rintasyöpä pelkästään tänä vuonna. Se on sairaus, joka koskettaa monia ihmisiä, mukaan lukien kuuluisuuksia kuten Christina Applegate, Robin Roberts ja Sheryl Crow. Mutta entä sinä? Tiedätkö riskitekijöitä rintasyövän?

Lue lisää rintasyövän riskitekijöitä ›

Kuntoilu rintasyövän jälkeen: siirtymässä terveys

Ei ole väliä mitä hoitomuoto teillä on rintasyöpä, se voi ottaa veronsa kehoa ja tunteita. Vaikutukset tautien ja hoitojen aiheuttavat usein naisten tulee vähemmän aktiivisia, enemmän stressaantunut, ja voi nukkua hyvin. Ja pahempaa tuntuu, enemmän työelämän ulkopuolella sinulla on tapana tulla. Tämän seurauksena et ehkä ole voimaa ja sisua jatkamiseksi asemaan ja toimintaan voit suorittaa ennen syöpädiagnoosin.

Mitä voit tehdä saada voimaa ja tuntea terveempiä ja enemmän kuin itsesi uudelleen? Monet huomaavat, että säännöllinen liikunta voivat kehittää kuntoaan sekä niiden henkistä näkymät.

Lisätietoa käyttäessään rintasyövän jälkeen ›

Henkilökohtainen tarina: rintojen proteesit - Ovatko ne sinulle?

Jokaisen naisen lausunnon proteeseja kehittyy hänen oma kokemus, maku ja mieltymykset. Tässä on kysymys äskettäin aiheuttamat minulle blogiini, Kysy Hester, sekä vastaukseni:

"Minulla oli kahdenväliset rinnan nuorena naisena viisi vuotta sitten, ilman jälleenrakentamiseen. Yritin päällään proteesit ja ne olivat niin epämukavaksi lopetin. Nyt olen huomannut minun ryhti kärsii ja kehoni kuva puhkeavat ongelmana. Olen harkitsee menee takaisin yllään proteesien mutta olen itsetietoinen, miten tämä tulee olemaan, koska niin monet jo tietävät minut lattarintainen (leikkauksen jälkeen)... Voisitteko jakaa tietoa / kokemusta muita naisia, jotka ovat tehneet tämän? Kiitos. "

Lue lisää ›

Henkilökohtainen tarina: Minun rintasyöpä on erilainen

Mikään ei ollut kiireellisempiä jälkeen minun syöpädiagnoosin kuin löytää naisia ​​kuten minä. Vain päiviä sen jälkeen minun lääkäri soitti minulle sanoa, "Sinulla on syöpä", aloitin tahranpoisto Internet eloonjääneitä, jotka olivat nuoria ja naimisissa-ja enemmän kuin mitään, halusin yhdistää Moms pienokaiset. Omat pojat olivat lähes 4 vuotta vanha ja 18 kuukauden ajan, ja pääni tulvi pelko, etten näe niitä kasvaa.

Löysin juuri sitä mitä olin etsimässä-naispuoliset kollegansa, joiden tarinat minut vakuuttuneeksi siitä, etten ollut yksin, että elossa minun tauti oli todellinen mahdollisuus. Mitä en löytänyt oli joku minun täsmälleen sama rintasyöpä. Ei se mitään. Tarkoitan, yhteisiä kokemuksia on melko voimakas kamaa, ja en koskaan unohda neuvoja yhdellä henkiin että juon paljon vettä ennen jokaista kemoterapia-istunnon, ja ehdotus toisesta, että voin ostaa Hatut hiukset. Ostin kaksi, ja käytin niitä minun kiiltävät päänahan kuukausia, lainataan sitten niitä toisille etsivät lohtua niille, jotka matkustavat samankaltaisia ​​polkuja.

Lue lisää ›