Nipala

Mitä tietää teidän hoitovaihtoehtoja rintasyövän

Tutkijat ovat jatkuvasti löytää keinoja rintasyövän hoitoon. Naiset diagnosoitu se on nyt enemmän toivoa selviytymisen kuin koskaan ennen.

Valintoja, jotka sinulla on hoitoon riippuu näistä tekijöistä.

 • Tyypin, koon ja sijainnin kasvain rintojen

 • Tulokset laboratoriotesteissä, kuten hormonireseptori testit

 • Laajuus tauti, jota kutsutaan vaiheen

 • Terveydelle, ikä, vaihdevuodet tila, ja koko teidän rinnat

 • Henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset

Monet naiset haluavat oppia kaiken voitavansa heidän taudista ja hoitovaihtoehdoista, jotta he voivat tehdä varmoja päätöksiä niiden hoidosta. Jos olet yksi heistä, olet todennäköisesti on paljon kysymyksiä. Esimerkiksi useimmat naiset haluavat tietää, miten ne näyttävät käsittelyn jälkeen. Ja he haluavat tietää, onko heidän täytyy muuttaa niiden normaalia toimintaa. Lääkärisi on paras henkilö vastaamaan kysymyksiin. Voit keskustella lääkärisi kanssa näistä asioista.

 • Your hoitovaihtoehtoja

 • Miten Onnistuneen hoidon odotetaan olevan

 • Mitä riskejä ja mahdollisia sivuvaikutuksia ovat

 • Kuinka paljon hoito maksaa todennäköisesti

Hoidot rintasyövän

Hoito rintasyöpä on joko paikallista tai systeemistä.

Paikallinen hoitoja poistaa, tuhota tai hallita syöpäsoluja yhdellä tietyllä alueella. Leikkaus ja säteily ovat paikallisia hoitoja.

Systeemisiä hoitoja tuhota tai hallita syöpäsoluja läpi kehon. Kemoterapia ja hormonihoito ovat systeemisiä hoitoja.

Sinulla voi olla yksi hoitomuoto tai yhdistelmä. Erilaisia ​​hoitoja on erilaisia ​​tavoitteita. Tässä muutamia tyyppejä ja tavoitteet hoidon rintasyövän.

 • Leikkaus. Tavoitteena leikkaus on poistaa kasvaimen rintojen. Kirurgia on yleisin tapa rintasyövän hoitoon. Joskus vain kasvain on poistettu, ja rinta on jätetty ennalleen. Joskus koko rinta poistetaan. Lääkäri voi myös käyttää leikkauksen nähdä, jos syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin kainaloon. Tietäen, jos syöpä on levinnyt voi auttaa sinua ja lääkäri tekemään tärkeitä päätöksiä muita hoidon saatat tarvita. Sen jälkeen kun rinta on poistettu, leikkaus voidaan käyttää myös rekonstruoida rintojen joko omaa kudosta tai implantti. Leikkauksia poistaa kasvain ja imusolmukkeiden, ja rekonstruoida rinta, voidaan tehdä yhtenä toiminta tai erikseen.

 • Sädehoitoa. Tavoitteena säteily on tappaa syöpäsoluja käyttäen röntgen-ja muita säteilyn. Tämä käsittely voidaan käyttää kutistua kasvain ennen leikkausta. Tai sitä voidaan käyttää leikkauksen jälkeen tappaa syöpäsoluja, jotka voivat jäädä rinnassa tai rintakehän alueella. Säteily voidaan käyttää myös hoitoon kasvaimia muilla kehon alueilla.

 • Kemoterapiaa. Tämä hoito käyttää lääkkeitä tappaa syöpäsoluja läpi kehon. Sitä voidaan käyttää kutistua kasvain ennen leikkausta. Tai sitä voidaan käyttää tappaa kaikki syöpäsolut jäävät jälkeen paikallisia hoitoja. Kemoterapia voi myös hoitaa kasvaimia, jotka ovat kehittäneet muualla kehossa. Rintasyöpä on levinnyt hoidetaan yleensä kemoterapiaa, joko itse tai hormonihoito.

 • Hormonihoito. Tämä hoito estää syöpäsolujen kasvua, jotka ovat riippuvaisia ​​hormoneja. Se voidaan toimittaa kahdella tavalla. Yksi tapa ottaa se on huumeiden, kuten tamoksifeeni. Toinen tapa on poistamalla elimiä, jotka tekevät hormoneja, tässä tapauksessa munasarjat. Hormonihoitoa voidaan käyttää leikkauksen jälkeen vähentää mahdollisuutta rintasyövän palaavat tai uuden syövän kehittämiseen. Sitä voidaan käyttää myös syövän hoitoon, joka on levinnyt, joko yksin tai kemoterapiaa.

 • Täsmähoitoihin. Tämä on uudempi hoitomuoto. Tämäntyyppiset lääkkeet on suunniteltu tunnistamaan tietty molekyyli muutos syöpäsolun, joka ajaa kasvua ja leviämistä kasvain. Kun he hakeutua niiden molekyylitasolla, näitä lääkkeitä joko tuhota tai hidastaa syöpäsolujen kasvua. Ja he välttää normaali, terveitä soluja, joten ne ovat yleensä vähemmän ja lievempiä sivuvaikutuksia kuin tavanomaiset hoidot. Joidenkin rintasyövän huumeiden Herceptin (trastutsumabi) voidaan käyttää. Se kohdistuu proteiini HER-2 tai erb B2.

Lääkäri voi suositella kahden tai useamman näiden tyyppien hoidon. Useimmat hoitosuunnitelmat kestää vähintään kuusi kuukautta. Luultavasti ei huvita itsesi jopa seuraavan vuoden diagnoosin. Jos aiot olla korjaavassa kirurgiassa, sinun toipuminen voi kestää kauemmin.