Nipala

Eläminen sukupuolitaudit

Eläminen sukupuolitaudit

Tietyt varotoimet ja turvallinen käyttäytyminen voi minimoida henkilön riski sairastua sukupuolitauti. Lue lisää elää sukupuolitaudeista ›

Aidsin ehkäisy on edelleen tärkeää

Totta vai tarua: Nyt kun huumeet ovat käytettävissä hoitoon aids, tämä sukupuolitauti ei ole paljon uhka useimmille.

Vastaus on väärä. AIDS asiantuntijat pelkäävät, että liian monet ihmiset uskovat toisin, ja niistä on tullut vähemmän varovainen suojella itseään. Tutkimus osoittaa, että ne, jotka uskovat uusia lääkkeitä pitää heidät hyvin, jos he eivät saa HIV-tartunnan voi halutessaan olla käytännössä turvaseksi. Ja se on vaarallinen vaihtoehto.

Uudet lääkehoidot voivat viivästyttää vaikutukset AIDS ja auttavat potilaita elämään pidempään. Mutta tosiasia on, että mitään lääkettä voi parantaa AIDS tai virus, joka aiheuttaa sen, HIV. Kun kehossa, HIV tuhoaa immuunijärjestelmän soluja, mikä vaikeuttaa taistella sairautta. Aids on edelleen tappava epidemia maailmanlaajuisesti.

Lue lisää siitä, miten tärkeää aidsin ehkäisemiseen ›

Top muotoja syntyvyyden

Tiesitkö, että tahattomia raskauksia osuus on lähes puolet kaikista raskauksista Euroopassa? Jos aika ei ole oikea sinulle tulla raskaaksi, voit olla varma, että on olemassa monia vaihtoehtoja seksuaalisesti aktiivisia naisia, jotka eivät ole valmiita tai eivät halua saada lapsia.

Olet luultavasti tunne joitakin vaihtoehtoja estemenetelmää luokka, johon kuuluvat miesten ja naisten kondomi, spermisidejä ja pallean. Nämä ovat joitakin turvallisin ja vanhin keinoja estää raskauden. Ne toimivat estämällä miehen siittiöiden pääsyn naisen muna.

Lue lisää alkuun muotoja syntyvyyden ›