Nipala

Sukupuolitaudit (sukupuolitaudeilta) oireita ja syitä

Oireita sukupuolitauteja

Oireet sukupuolitautien vaihtelevat tyypistä STD ja tapauskohtaisesti. Jotkut sukupuolitaudit ei ole mitään oireita aikaisessa vaiheessa sairautta. Lue lisää oireita sukupuolitautien ›

Nivuskipu

Nivuskipu on epämukavuutta nivusten alueella. Nivusten alueella on missä vatsan loppuu ja jalat alkaa. Nivus kutsutaan myös nivusten alueella ja sisältää oman ylempi sisempi reiteen sekä edessä alueella, jossa jalat liittää vartalo.

Miehillä, nivus kipu voi viitata myös kipu, joka säteilee tai kivespussin tai kivekset sisällä kivespussin. Naiset voivat kokea nivus kipu johtuu sairaus sukupuolielimiä tai sukuelimiin. Kipu voi myös säteillä nivusten taudista, lonkan, alaselän, lantion, munuais-, virtsarakko-, tai paksusuolen.

Lue lisää nivuskipu ›

Kuume

Kuume on lisätä oman kehon lämpötila-alue, joka on normaalia korkeampi (98,6 celsiusta). Normaali kehon lämpötila voi muuttua koko päivän muutaman asteen. Eri tekijät voivat lisätä kehon lämpötilaa kuten syöminen, liikunta, lääkitys, ympäröivä (huone tai ulkona) lämpötila, tai vahva tunnereaktio.

Osa kehon oma puolustusjärjestelmä reaktio infektioon on nostaa kehon lämpötilaa. Useimmat taudinaiheuttajat selviävät parhaiten normaali ruumiinlämpö. Siksi nostamalla lämpötila on elimistön luonnollinen tapa tappaa taudinaiheuttajan tai estää taudin leviäminen.

Suullinen lämpötila 99,5 celsiusta lapsen ja yli 99-99,5 astetta Fahrenheit aikuisilla pidetään kuumetta. Kuume voi johtua melko hyvänlaatuinen sairauksia, kuten kylmä tai vakavia sairauksia, kuten influenssa ja aivokalvontulehdus. Pikkulasten kasvukipuja, viime rokotukset, autoimmuuni-ja tulehdussairauksien, ja joidenkin syöpien voi aiheuttaa kuumetta samoin.

Lue lisää kuume ›