Nipala

Talking seksiä teini

Kanssa tutkimukset osoittavat, että lähes puolet Euroopan nuoret ovat kokeneet sukupuoliyhteyteen 18-vuotiaana, valistaa lapsia seksistä on jotain kaikki vanhemmat tarvitsee tehdä.

Vanhempien on oltava valmis auttamaan teini kehittyvien seksuaalisen kysymyksiä. Muuten heidän teini voitaisiin riskeeraa raskauden alkuvaiheessa, sukupuolitaudit ja emotionaalinen kuohunta.

Tärkeintä vanhemmille on muistaa, että keskusteluja lapsesi ei tapahdu tyhjiössä. Ne ovat luonnollinen seuraus yleistä suhdetta. Joten on tärkeää rakentaa avoin, luottavainen suhde kun lapset ovat vielä nuoria.

Vanhempien tulee olla valppaana varoitusmerkit, jotka voivat signaali liittyviä ongelmia seksuaalista toimintaa, kuten äkillinen kiinnostus koulun dramaattinen muutos syöminen tai unirytmi, tai salaperäinen lausuntoja, kuten: "Luulen tarvitsee nähdä lääkäriin. "

Miten vanhemmat voivat löytää tapoja lähestyä vaikea aihe seksiä teini-iässä? Seuraavassa on muutamia ehdotuksia.

  • Etsi aukkoja. Käytä nykyisten tapahtumien jäänmurtaja. Kuvittele, että olet katsomassa uutisia televisiosta, ja tarina teiniraskaudet tulee esiin. Joka voi tulla luonnollinen tapa, jolla voit käyttää tätä uutista aloittaa enemmän henkilökohtaista keskustelua seksuaalisen kysymyksiä.

  • Tehdä ensimmäisen siirron. Useimmissa tapauksissa on parempi puheeksi seksuaalisuuden itse, eikä odottaa nuoren etsimään sinua ulos. Miksi? Jos lapsella on kysymyksiä, haluat vastauksia tulevat kypsä, huolehtiva aikuinen, eikä lapsen ikäisensä.

  • Selvittää omat arvot etukäteen. Jos vanhempi päättää, että seksuaalinen aktiivisuus on hyväksyttävää, niin sinun täytyy olla keskustelun perhelääkäri siitä, miten aiot käsitellä sellaisia ​​kysymyksiä kuin raskauden ja sairauksien ehkäisyyn, jos ja kun aika koittaa.

  • Keskustella muiden vanhempien kanssa. Talking vanhemmille, jotka ovat jo ottaneet nuoret voivat usein tuottaa ehdotuksia, jotka auttavat sinua kommunikoimaan paremmin omia lapsia.