Nipala

Teens: vähentää riskejä saada sukupuolitauteja

Ainoa varma tapa estää sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta) ei raittiutta (joilla ei ole minkäänlaista sukupuoleen). Mutta jos päätät seksiä, ryhtyä toimiin suojautua. Oppia tuntemaan kumppani. Kysyä heiltä, ​​jos he ikinä ollut STD tai testattu. Ja käytä aina latex kondomeja seksin aikana.

Onko tämä oikea aika?

Seksiä on henkilökohtainen valinta. Kyse ei ole siitä, mitä ystäväsi tai kumppanisi ajatella. Kyse on siitä, mitä tunnet on oikeassa. Joten se on okei sanoa nyt ei ole aikaa. Valitsemalla raittiutta antaa sinulle enemmän aikaa oppia teidän kumppani. Ei ole väliä mitä päätät, älä anna alkoholin tai huumeiden hämärtää asiaa. Ne voivat johtaa sinua tekemään päätöksiä seksistä että olet myöhemmin katua.

Käytä lateksi kondomia

Jos harrastat seksiä, käytä aina lateksi kondomia. Se on paras tapa estää sukupuolitautien. Miehet ja naiset kaikista ikä voi ostaa niitä. Useimmat kondomit tehdään miehille. Mutta on myös kondomeja naisille. Varmista, että saat kondomeja, jotka sanovat, että he suojaavat sukupuolitaudeilta. Ja käyttää uutta kondomia joka kerta kun seksiä.

Oikea tapa käyttää kondomeja mies

1.

Purista ilma kondomin kärjestä kuin se menee yli pään penis. Tämä jättää tilaa kiinni siemennestettä.

2.

Pidä pitämällä kärjestä yhdellä kädellä. Käytä Toisaalta roll kondomi alas penis.

3.

Tarvittaessa käytä vesipohjaisia ​​voiteluaineita kuten KY Jelly tai Astroglide. Öljyinen tavaraa kuten vaseliini voi rikkoa kondomin.

4.

Jälkeen seksiä, pidä kondomin tyvestä penis. Sitten varovasti vedä kumppaniasi.