Nipala

Turvaseksiä ohjeet

Mikä on "turvallinen" sex?

Sex yksiavioinen suhde, jossa kumpikaan osapuoli on tartunta sukupuolitauti (STD) uskotaan olevan "turvallinen". Kuitenkin monet terveydenhuollon ammattilaiset uskovat ei todellakaan ole mitään sellaista asiaa kuin "turvallinen" sex. He uskovat ainoa tapa olla todella turvallinen on pidättäydyttävä, koska kaikenlaisen seksuaalisen kanssakäymisen tehdä joitakin riskejä.

Kuva mies, lateksi kondomia

Esimerkiksi suudella uskotaan olevan turvallinen toiminta, mutta herpes, ja muut sairaudet voidaan supistui tällä tavalla.

Kuva naisten kondomia polyuretaania

Kondomit ovat yleisesti uskotaan suojelevat sukupuolitaudeilta. Vaikka onkin totta, että kondomit ovat hyödyllisiä estää tiettyjen sairauksien, kuten herpes ja tippuri, ne eivät täysin suojaa taudeilta kuten sukupuolielinten syyliä, kuppa tai aids.

Suuntaviivat turvaseksiä

Rajoita seksuaalinen aktiivisuus vain yksi kumppani, joka harrastaa seksiä vain voit vähentää altistumista sairauksia aiheuttavia organismeja. Noudata näitä ohjeita, jotka voidaan määrätä turvaseksiä:

  • Mieti kahdesti ennen kuin alkaa seksisuhteessa uuden kumppanin. Ensinnäkin keskustella ohi kumppaneiden historia sukupuolitautien ja huumeiden käyttöä.

  • Käytä kondomia. Miesten kondomia valmistettu lateksista tai polyuretaani - ei luonnon materiaaleja. Naisten kondomia polyuretaania.

  • Vaikka tutkimukset osoittavat, että nonoksinoli 9 spermisidi tappaa HIV laboratoriokokeissa, se ei ole määritetty onko spermisidejä, käyttää yksinään tai yhdessä kondomeja, suojaavat HIV. Kuitenkin Centers for Disease Control and Prevention suosittelee, että latex kondomien kanssa tai ilman spermisidejä, tulisi käyttää estämään seksuaalisen siirto HIV.

  • Suuseksissä, auttavat suojaamaan suuhun ottaa parisi käyttää kondomia (mies tai nainen).

  • Naisten ei pidä Suihku yhdynnän jälkeen - se ei suojaa sukupuolitaudeilta, voisi levitä infektio syvemmälle synnytyskanavassa, ja voi pestä pois spermicidal suojaa.

  • Säännöllisiä papakokeiden, lantion tentit ja määräajoin testit sukupuolitaudeilta.

  • Ole tietoinen parisi kehon. Etsiä merkkejä kipeä, rakkuloita, ihottumaa tai vastuuvapauden.

  • Tarkista kehosi usein merkkejä kipeä, rakkuloita, ihottumaa tai vastuuvapauden.

  • Harkitse seksuaalista toimintaa kuin emättimen, suun tai peräsuolessa - tekniikoita, joihin ei liity vaihto kehon nesteiden tai kosketuksesta limakalvoille.