Nipala

Opiskella: 1 4 teini tyttöjen on STD

Noin 1 4 US teinityttöjen on sukupuolitauti, tutkimus on todennut. Noin puolet tyttöjen Tutkimuksen mukaan heillä oli ollut yhdynnässä. Korko sukupuolitautien oli noin 4 10 niille tytöille. Tutkimuksen teki Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention. Se sisälsi 838 teini tytöt, jotka olivat osallistuneet kansallinen terveystutkimus. Ne testattiin neljä infektioita. Noin 18% oli ihmisen papilloomaviruksen. Tämä infektio voi aiheuttaa kohdunkaulan syöpää. Klamydia vaikuttaa 4%. Noin 2,5%: lla oli trichomoniasis, ja 2%: lla oli herpes simplex-virus. Associated Press kirjoitti tutkimuksessa 11. maaliskuuta.

Mikä on lääkärin reaktio?

On huolestuttavaa kuulla, että hinnat sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta) ovat niin korkeat teinityttöjä. Viimeaikaisten suurten Tutkimuksessa oli mukana yli 800 tyttöä, iältään 14-19. Siinä tarkasteltiin, kuinka moni heistä oli neljä yhteistä sukupuolitaudeilta.

Tutkijat havaitsivat, että:

 • 1 4 tyttöä positiivisen ainakin yhden sukupuolitautien. Tartunnan saaneiden tyttöjen, 15% positiivisen kahden tai useamman sukupuolitaudeilta.

 • Hinnat olivat korkeimmat keskuudessa Afrikkalainen-Euroopan nuorille. Noin 50%: lla oli ainakin yksi, verrattuna 20% Meksikon-Euroopan ja valkoinen teini-ikäiset.

 • 40% teinityttöjen joka myönsi koskaan seksiä tartunnan sai ainakin yhden STD.

 • 18% kaikista teini infektoitiin ihmisen papilloomavirus.

 • 4% oli tartunnan klamydia.

 • 2% tartunnan sai sukupuolielinten herpes.

 • 2,5% tartunnan sai trichomoniasis.

Kukin näistä Sukupuolitaudit voivat aiheuttaa vakavia ongelmia.

 • Ihmisen papilloomavirus (HPV) - Monet ihmiset ei ole oireita, mutta virus aiheuttaa myös sukupuolielinten syyliä sekä miehillä että naisilla. Osa kannoista HPV voi aiheuttaa kohdunkaulan syöpää. Rokote nyt voi estää yleisin HPV-kantoja.

 • Chlamydia - Tämä on yleisin STD maailmassa. Se lisää riskiä lantion tulehduksellinen sairaus, joka voi aiheuttaa hedelmättömyyttä tai raskauden ongelmia. Klamydia voidaan siirtää vauvoja syntyessään. Se voidaan hoitaa antibiooteilla.

 • Genitaaliherpestaudin - Tämä tauti aiheuttaa kivuliaita rakkuloita ja haavaumia sekä miehillä että naisilla. Se voi tarttua äidit vauvoja syntyessään. Se voi aiheuttaa vakavia ongelmia ja jopa kuoleman vauvalle.

 • Trichomoniasis - Naisilla tämä aiheuttaa polttaminen ja kutina sukuelinten alueella ja haiseva vuotoa emättimestä. Se voidaan hoitaa antibiooteilla.

Mitä muutoksia voin tehdä nyt?

Teens saada paljon tietoa (ja väärää) seksistä ystäviltä, ​​Internetissä ja muissa tiedotusvälineissä. Iän 15 tai 16, monet jo ollut seksiä.

On selvää, meidän täytyy tehdä parempaa työtä opettaa meidän teini miten estää sukupuolitaudeilta. Avoin kommunikaatio on tärkeää auttaa heitä alkaa tehdä terveellisiä valintoja läpi elämän.

Sinun pitäisi tietää, että:

 1. Ottaa "puhua" ei riitä. Monet vanhemmat saattavat tuntea ahdistunut tai epämukava olo, mutta jos vanhemmat eivät puhu lapsilleen seksistä, joku muu! On tärkeää lapsille ja saat tämän tyyppistä tietoa vanhemmiltaan. Mutta se ei riitä istua alas, kerro teini elämän tosiasioita, ja sitten rajat "Talk" pois tehtävälista. Alkaa puhua seksistä kun he ovat nuoria. Jatka, kun he ovat teini-ikäiset. Yhtä tärkeää kuunnella heidän ajatuksiaan ja kysymyksiään. Juttelee teini seksistä ei rohkaista heitä kokeilemaan sitä. Itse asiassa, teens, jotka puhua avoimesti vanhempiensa kanssa yleensä odottamaan kauemmin seksiä. Ne ovat myös todennäköisemmin käyttää syntyvyyden kun he tekevät.

 2. Lasten täytyy ymmärtää, että "sex" voi olla hämmentävä sana. Se voi olla hankalaa, mutta sinun täytyy olla selkeästi mitä tarkoitat sanalla "sex". Vain yhdenlaista sukupuolen (yhdyntää) voi mahdollisesti johtaa raskauteen. Teini-ikäiset voivat ihmiset uskovat olevansa turvassa, jos he välttää tällaiset sukupuoleen. He eivät voi ymmärtää, että sukupuolitauteja myös voi levitä suuseksiä, anaaliseksiä ja iho-to-ihokosketus tartunnan kumppani. Samoin, teini-ikäiset voivat olla hämmentynyt "turvaseksiä." Monet muodot syntyvyyden (pillereitä, kierukkaa, kalvot) raskauden ehkäisyyn, mutta ei sukupuolitaudeilta. Käyttämällä kondomia oikein, joka kerta, voidaan tehokkaasti estää raskauden ja monet sukupuolitaudeilta. Voit myös auttaa nuoria antamalla heille kirja, joka kertoo murrosikä, sukupuoli, syntyvyyden ja STD ehkäisyyn. Näin varmistetaan, että ne ovat tarkkoja voimavara kysymyksiä, että ne voivat olla liian hämmentynyt kysyä.

 3. Keskustele teini about your arvoista. Muista, vaikka ne eivät aina toimi kuten se, teinit eivät välitä mitä heidän vanhempansa ajattelevat. He tekevät kuunnella, mitä heidän vanhempansa sanovat. Vanhemmat varmasti voi olla merkittävä vaikutus niiden lasten seksuaaliseen käyttäytymiseen. Olla siellä teidän teini-ikäiset. Kuunnella heidän kysymyksiä ja yrittää löytää vastauksen jokaiselle. Kerro heille, että mitä valintoja he tekevät, ne on aina rakkautta ja tukea. Puhua tunteista ja arvoja sekä fyysistä seksiä. Kysyä heiltä, ​​miten he ajattelevat kumppanit kohtelevat toisiaan. Kannustaa heitä elää jopa niiden arvoja. Varmista, että he ymmärtävät, että ei tarkoittaa ei. Seksiä ilman suostumusta on sekä laitonta ja väärin. Lisäksi ne pitäisi koskaan painostaa joku muu osaksi seksiä tai antaa itsensä painostettiin tekemään niin. Anna lapsesi tietävät, että se on okei odottaa, vaikka ystäviä tai media voi lähettää viestin, että tämä on "uncool."

Mitä voin odottaa tulevaisuuteen?

STD tapauksissa jatkossakin seurata ja valvoa. Toiveena on nähdä yhä harvemmat tapausta vuosittain.

Asiantuntijat, poliitikot ja tukiryhmittymien työskentelevät yhdessä varmistaa julkisen saa laadukasta, täsmällistä tietoa sukupuolitautien ja keinoja ehkäistä niitä.

Lisäksi tarjotaan jatkossakin olla varma uuden HPV-rokote on saatavilla nuorille tytöille, kustannuksista riippumatta.