Nipala

Sydänkohtaus

Sydänkohtaus tosiasiat

Sydänkohtaus, jota kutsutaan myös sydäninfarkti, tapahtuu, kun veren virtausta sydämeen tukkeutuu, estää riittävästi happea pääsemästä sydämeen. Tukos on usein aiheuttanut kertyminen plakin sepelvaltimoissa. Lue lisää sydänkohtauksia ›

Sydänkohtaus ehkäiseviä ohjelmia

Joitakin tekijöitä, jotka lisäävät riskiä sydänkohtaus ovat hallinnassasi. Onko lääkäri on antanut sinulle vahvan varoituksen tai haluat saada tielle sydänterveyden omalla, haluat ehkä harkita ilmoittautumalla sydänkohtaus ehkäisyohjelman. Näin voit käsitellä henkilökohtaisia ​​sydän vaarat ja alentaa mahdollisuudet sinulla on sydänkohtaus.

Lue lisää siitä, mitä sydän hyökkäyksen esto-ohjelma voi tehdä sinulle ›

Varoitusmerkkejä sydänkohtaukseen naisilla

Merkkejä ja oireita sydänkohtaus naisilla on usein hylätty tai katsoa muita sairauksia. Mutta tämä harja-off on kauhea ajatus, koska viivyttää sydänkohtaus hoito voi merkitä eroa elämän ja kuoleman. Mitä merkkejä sydänkohtaukseen naisten pitäisi kiinnittää huomiota? Vihje: Se ei ole vain rintakipu.

Opi varoitusmerkkejä sydänkohtaukseen naiset ›

Varoitusmerkkejä sydänkohtaukseen miehillä

Jos et ole koskaan ollut sydänkohtaus on vaikea kuvitella, mitä voisi tuntua. Mutta tietäen mitä oireita kiinnittää huomiota voisi pitää sinua viivyttää hoidon ja mahdollisesti pelastaa henkesi. Vaikka yleisesti luullaan, rintakipu ei ole ainoa oire. Jos rintakipu on läsnä, se ei ole aina äkillinen ja vakava. Oireita sydänkohtaukseen miehillä voi myös olla asteittaista, hienovarainen, ja tulevat ja menevät ajan.

Opi varoitusmerkkejä sydänkohtaukseen miehet ›

Ensiapua sydänkohtaukseen: mitä pitäisi tehdä?

Jos joku on sydänkohtaus, on tärkeää, että he saavat viipymättä lääkäriin niin hengenpelastus toimenpiteet voidaan aloittaa mahdollisimman pian. Joilla ei ole aikaa hukattavana, mitä pitäisi tehdä? On olemassa muutamia hyviä toimia, voit ryhtyä vähentäisivät mahdollisuuksia vakavan sydämen vamman tai jopa kuoleman.

Lisätietoja ensimmäisen tukitoimenpiteet joku sydänkohtaus ›

Miten sepelvaltimotauti aiheuttaa sydänkohtauksen

Sepelvaltimotauti on yleisin kuolinsyy Euroopassa. Verisuonia, jotka tuovat ravintoa ja happea sydänlihakseen voi tulla kaventunut tai estetty rasva plakin tai verihyytymiä. Nälkää sydän verta aiheuttaa kudosten kuolla ja tämän sydämen vaurioita on syy miksi et voi olla sydänkohtaus.

Miten sepelvaltimotauti aiheuttaa sydänkohtauksen ›

Sydänsairauksien hoitoon naisilla

Vaikka sydänsairaus on johtava kuolinsyy sekä miehillä että naisilla, on olemassa useita yllättäviä eroja siinä, miten naisen oireet koetaan, arvioidaan ja käsitellään. Mutta kiinnittäen huomiota näihin keskeisiä eroja, ja vastaanottaa huolenpitoa cardiologists perillä sydänsairaus naisilla, voi auttaa naisia ​​saada nopea ja asianmukainen hoito.

Lue lisää sydänsairauksien naiset ›

Sydänsairauksien ja aivohalvauksen: mikä yhteys?

Sydänsairauksien ja aivohalvauksen voi tuntua erilaisia ​​sairauksia, mutta ne liittyvät läheisesti toisiinsa ja aiheuttaa sama tauti prosessi valtimoissa. Kun verisuonten supistumista ja veren virtausta niiden läpi on rajallinen. Ilman pääsyä happea ja ravinteita veri kuljettaa solut sydän ja aivot kuolevat.

Lue lisää yhteys sydänsairauksien ja aivohalvauksen ›