Nipala

Sydänsairaus

Mikä on sydänsairaus?

Sydänsairaus tai sydän-ja verisuonitauteihin, on yleisnimitys monenlaisia ​​sairauksia, häiriöt ja sairaudet, jotka vaikuttavat sydänlihakseen, verisuonet, sydän venttiilit, ja sydämenlyönnit. Sydänsairaus on numero yksi kuolinsyy Euroopassa. Lue lisää sydänsairauksia ›

Kuka saa sydänsairaus?

Kun kaikki on oikein, sydän on viritetty instrumentti. Mutta monet asiat voivat mennä pieleen sisälle ja sydämen ympärille. On sairauksia, jotka laittaa sydänvaltimoita, venttiilit kammioiden välissä, sähköjärjestelmä, ja vahvuus lihasten vaarassa. Henkilö voi olla geneettinen alttius sydänsairaus, muut lääketieteelliset sairaudet ja huono elämäntapa, joka laittaa heidän sydämensä vaarassa. Mutta mistä tiedät, jos olet vaarassa?

Lue lisää siitä, kuka saa sydänsairaus ›

Mitä tapahtuu sepelvaltimotauti?

Sepelvaltimotauti on yleisin kuolinsyy Euroopassa. Verisuonia, jotka tuovat ravintoa ja happea sydänlihakseen voi tulla kaventunut tai estetty rasva plakin tai verihyytymiä. Nälkää sydän verta aiheuttaa kudosten kuolla ja tämän sydämen vaurioita on syy miksi et voi olla sydänkohtaus.

Lue lisää sepelvaltimotaudin ›

Lievä ja massiivinen sydänkohtauksia: Mitä eroa?

Olet usein kuulla ihmisten viitaten sydänkohtauksen sen vakavuuden. Onko se lievä sydänkohtaus tai massiivinen yhden, sydänkohtaus on aina vakava. Nimeäminen tulee laajuus sydänlihaksen vaurioita.

Lue lisää eroa lievä ja massiivisen sydänkohtauksen ›

Sydänsairauksiin ja diabetekseen: mikä yhteys?

Välinen yhteys diabetes ja sydänsairaus on monimutkaista, mutta on selvää, että nämä kaksi toisiinsa. Tiedämme tämän, koska ihmiset tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes on paljon suurempi riski sydänkohtaukseen kuin ihmiset ilman sairautta. Jos sinulla on diabetes, kriittinen pala on hallita hallitsematonta glukoosipitoisuutta ja vähentää riskiä.

Lisätietoa yhteys diabetekseen ja sydänsairauksiin ›

Ensiapua sydänkohtaukseen: mitä pitäisi tehdä?

Jos joku on sydänkohtaus, on tärkeää, että he saavat viipymättä lääkäriin niin hengenpelastus toimenpiteet voidaan aloittaa mahdollisimman pian. Joilla ei ole aikaa hukattavana, mitä pitäisi tehdä? On olemassa muutamia hyviä toimia, voit ryhtyä vähentäisivät mahdollisuuksia vakavan sydämen vamman tai jopa kuoleman.

Lisätietoja ensimmäisen tukitoimenpiteet joku sydänkohtaus ›