Nipala

Syntyvyyden säännöstely

Syntyvyyden säännöstely

Syntyvyyden säännöstely, joka tunnetaan myös nimellä ehkäisyä, viittaa mihin tahansa toimintaan, lääkitys, tai laitteita käytetään raskauden ehkäisyyn. Lue lisää ›

Top muotoja syntyvyyden

Tiesitkö, että tahattomia raskauksia osuus on lähes puolet kaikista raskauksista Euroopassa? Jos aika ei ole oikea sinulle tulla raskaaksi, voit olla varma, että on olemassa monia vaihtoehtoja seksuaalisesti aktiivisia naisia, jotka eivät ole valmiita tai eivät halua saada lapsia.

Lue lisää alkuun muotoja syntyvyyden ›

Ehkäisy / syntyvyyden

Syntyvyyden säännöstely viittaa sellaiseen toimintaan, lääkitys, tai laitteita käytetään raskauden ehkäisyyn. On olemassa monenlaisia ​​ehkäisymenetelmä naisille, jotka eivät halua tulla raskaaksi. Päätös siitä, mikä menetelmä sopii sinulle olisi tehtävä lääkärin kanssa, sekä kumppanin kanssa.

Lue lisää ehkäisyyn ja syntyvyyden ›

Syntyvyyden: pilleri

Ehkäisypillerit sisältävät hormoneja, jotka auttavat ehkäisemään raskauden. Hormonit lopettaa munasarjat vapauttamasta kypsä muna. Pillerit ovat reseptilääkkeitä terveydenhuollon tarjoaja. On olemassa monia erilaisia ​​ehkäisypillereitä saatavilla. Jos sinulla on haittavaikutuksia yhdestä tyypistä pilleri, kerro terveydenhuollon tarjoaja. Hän saattaa pystyä määrätä pilleri, joka toimii paremmin sinulle.

Lue lisää ehkäisypillereitä ›

Syntyvyyden: kondomeja

Kondomi on tuppi, joka muodostaa esteen penis ja vagina. Kondomit voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden syntyvyyden tarjota suojaa raskauden. Latex kondomit ovat ainoa ehkäisymenetelmä, joka suojaa sukupuolitaudeilta (sukupuolitaudeilta).

Lue lisää kondomien tehokkuudesta ›

Kierukka (kierukka)

Kierukka (kierukka) on pieni T-muotoinen laite. Se sijoitetaan kohtuun teidän terveydenhuollon tarjoaja. IU-laite estää raskauden ympäristöä muuttamalla sisälle kohtuun. On 2 tyyppisiä kierukkaa: hormonia vapauttavaa kierukkaa ja hormoneja kierukkaa. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat puhua minkä tyyppinen sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää kohdunsisäinen laitteita ›

Syntyvyyden: aika-julkaisu hormonit

Tiettyjen hormonien voi estää raskauden. Hormonit kuten niitä käytetään ehkäisypillereitä voidaan muissa muodoissa. Nämä on määrätty teidän terveydenhuollon tarjoaja. Koska siellä on hyvin vähän voit tehdä, saatat löytää yksi näistä menetelmistä helpompi pitää kiinni kuin pillereitä. Sivuvaikutuksia tämä menetelmä vaihtelee riippuen aika-julkaisu hormoni käytössä. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

Lue lisää aika-julkaisu hormonit ›