Nipala

Unihäiriöt

Unihäiriö tosiasiat

Unihäiriöt vaikuttavat henkilön kykyyn saada rauhalliset yöunet. Esimerkkejä ovat unettomuus, levottomat jalat-oireyhtymä, kuorsaus ja uniapnea. Lue lisää ›

Uniapnea tosiasiat

Uniapnea on yleinen, mutta mahdollisesti vakavia hengitys häiriö, jossa hengitys pysähtyy tai tulee matala unen aikana. Varhainen toteaminen ja hoito on tärkeää, koska uniapnea voi liittyä muihin sairauksiin, kuten rytmihäiriöt, korkea verenpaine, sydänkohtaus, ja aivohalvaus.

Uniapnea tosiasiat ›

Unettomuus: 10 vinkkiä unilääkkeenä

Etsimään muutama hyvä Zzzs? Ihmiset unettomuudesta, hyvin yleinen unihäiriö, usein vaikea laskea tai pysyä unessa. Tämä voi aiheuttaa suuria ongelmia seuraavana päivänä, heikentävää vaikutusta, energia, ja tunnelman. Niin mitä voit tehdä saada hyvät yöunet? Tässä 10 vinkkiä.

Hanki lisää vinkkejä unilääkkeenä ›

Katsaus unihäiriöt

Uni ei vain lepää tai tauolla kiireinen rutiinit - on tärkeää fyysistä ja henkistä terveyttä. Riittävä uni voi myös olla rooli auttaa kehon toipua sairaudesta ja vahingon. Riittämätön unen aikana aika liittyy liikalihavuus, diabetes, sydän-ja masennus.

Lue lisää unihäiriöitä ›

Ratkaisuja uneton yö

Hyvät yöunet on enemmän kuin kauneus loput. Se on niin välttämätöntä hyvän fyysisen ja henkisen terveyden kuin syöminen terveellistä ruokavaliota, liikuntaa ja ylläpitää painoa. Ei saa tarpeeksi syvää unta säännöllisesti voi lisätä riskiä auto-onnettomuuksia, muistin ongelmia, ja painonnousu, sanoo National Institute of neurologiset häiriöt ja aivohalvaus.

Lue lisää ratkaisuja uneton yö ›

Aikana, raskaus, vaihdevuodet ja uni

Tutkijat eivät ole varmoja, miksi naiset näyttävät enemmän univaikeuksia kuin miehet, mutta he ovat huomanneet, että naisilla on eniten vaikeuksia, kun hormonitasot vaihtelevat.

Lue lisää siitä, mitä se vaikuta kyky nukkua ›