Nipala

Sydämen syke: hoitoon uniapnea voi maksaa pois sydämen

Uniapnea - taukoja hengityksen unen aikana, jotka johtavat räjähtäviä kuorsaus tai haukkomaan henkeään - on kova elin. Se aiheuttaa päiväaikaista väsymystä, parantaa verenpainetta ja voi jopa lyhentää elämää. Kaksi tutkimusten mukaan uniapnea voi johtaa sydämen rytmihäiriöitä, ja tämän korjaamisen uniongelmastasi voi parantaa sydämen toimintaa.

Vuonna unitutkimus joka osallistui lähes 3000 vanhempia miehiä, joilla on vakavin uniapnea oli korkein mahdollisuudet osoittaa sydämen rytmihäiriöt, kun he nukkuivat. Uniapnean, joka on aiheuttanut tilapäinen sulkeminen hengitysteiden, liittyi rytmi ongelmia kammiot. Harvinaiset Keski uniapnea, joka johtuu siitä, että aivot lakkaa tilapäisesti lähettää signaaleja lihaksia, että valvonta hengitys, liittyi eteisvärinä (Archives of Internal Medicine 22. kesäkuuta 2009).

Pieni Brasilian tutkimus osoitti, että hoitoon uniapnea kuuden kuukauden ajan ja hengittävä kone kääntyi haitallisia muutoksia muotoinen sydän ja parantaa toimintaa vasempaan eteiseen (European Society of Sydämen kaikukuvaus kokouksessa 8. kesäkuuta 2009). Tulokset tukevat vihjeitä aikaisempien tutkimusten että hoitoon uniapnea voi pysäyttää tai kääntää vahinkoa se voi aiheuttaa. Parempaa tietoa siitä, onko jatkuva positiivinen hengitysteiden paine koneet auttavat sydämen, koska ne helpottavat uniapnea tulevat käynnissä Uniapnea Sydän Endpoints oikeudenkäynnin on määrä päättyä 2014.

Sillä välin, jos sinulle on kerrottu, että joskus hengitys pysähtyy, kun kuorsata, se kannattaa saada tarkastetaan uniapnea. Medicare alkoi katetaan testaus uniapnea maaliskuussa 2009.