Nipala

Vaihdevuodet

Vaihdevuodet tosiasiat

Vaihdevuodet on, kun estrogeenin ja progesteronin tuotantoa, ovulaation ja kuukautisten pysäkki. Se on luonnollinen osa naisen elämää. Lue lisää vaihdevuodet ›

Oireet: perimenopause

Useimmille naisille, oireita perimenopause häviävät syöttämällä menopause.In välin oireita voidaan lievittää ja auttaa sinua tuntemaan paremmin. Johtavat terveiden elämäntapojen voi pitää sinut tunne paras. Vinkkejä alla voi auttaa. Tehdä asioita pidät ja viettää aikaa ihmisten kanssa rakastat ovat hienoja tapoja pitää henkiä ylös kuin kehon menee läpi muutokset perimenopause..

  • Mitä tapahtuu: Kuten hormonitasot laskevat, aikoja voi muuttua epäsäännöllisiksi ja vaikea ennustaa. Nämä muutokset ovat usein ensimmäinen merkki perimenopause.

  • Mitä voit tehdä: Pidä tyynyjä tai tamponit käsi tapauksessa kuukautisia tulee yllättäen. Saatat myös haluta puhua teidän terveydenhuollon tarjoaja noin ehkäisypillereitä auttaa säätelemään kuukautiset.

Lue lisää perimenopaussin ›

Hoito: hormonikorvaushoito

Estrogeenin täydentää, joka ei enää tuottanut laitos ja hormonihoito (HT), jossa estrogeenia ja progestiinia (synteettinen progesteroni) käytetään yhdessä, on käyty suuria kiistoja vuosien varrella.

Saat lisätietoja naisten terveyteen, ja erityisesti hormonihoito, National Heart, Lung, ja Blood Institute of National Institutes of Health (NIH) aloitti naisten Health Initiative (WHI) vuonna 1991. Tutkimus koostui kliinisissä tutkimuksissa ja havainnointitutkimuksen, jotka yhdessä mukana yli 161808 yleensä terveitä vaihdevuodet ohittaneille naisille.

Kliiniset tutkimukset oli suunniteltu testaamaan vaikutuksia postmenopausaalisilla hormonihoito, ruokavalion muutos ja kalsiumia ja D-vitamiinia sydänsairaus, murtumia, ja rinta-ja peräsuolen syöpä.

Lisätietoa hormonikorvaushoitoa ›

Eläminen: mikä vaihdevuodet

Muista päivä sait ensimmäisen kauden? Se seurasi tiiviisti oivallus, että olisit tekemisissä noin 40 vuotta mahdollisista krampit, turvotus ja suklaata cravings joka kuukausi. Kesti jonkin säätö. Mutta lopulta saada kuukautiset tuli osa elämääsi rutiini. Samaa voidaan sanoa vaihdevuodet. Kun kuukautiset pysähtyy hyvää vaatii säätöä oman psyyken ja kehon. Mutta se on myös aika voit olla valmis, jos tiedät vähän enemmän siitä, mitä odottaa. Jos voit tehdä sen läpi murrosiän, voit tehdä sen läpi vaihdevuodet!

Lisätietoja elää vaihdevuodet ›