Nipala

Mitkä ovat oireet virtsarakon syöpä?

Varhainen huomiota oireisiin on paras tapa löytää ja hoitaa virtsarakon syöpään. Aiemmin virtsarakon syöpä löytyy, sitä helpompi on hoitaa - ja sitä paremmat mahdollisuudet tulla kovettunut.

Oireita virtsarakon syöpä voi johtua myös muista, vähemmän vakavia ongelmia. Selvittää syy nämä oireet, lääkäri tekee useita testejä, kysyä altistuminen riskitekijöitä, ja tehdä täydellinen sairaushistoria.

Nämä ovat joitakin tärkeimmät oireet virtsarakon syöpään.

Verta virtsassa. Veri on usein ensimmäinen merkki virtsarakon syöpään. Väri virtsa voi olla vaaleanpunainen tai syvän punainen, riippuen siitä, kuinka paljon verta. Ei voi olla niin vähän verta virtsassa, että se voidaan nähdä vain tarkastelemalla virtsan mikroskoopilla. Tässä tapauksessa ongelma on yleensä havaitaan rutiini lääkärintarkastus lääkärin kanssa.

Verta virtsassa ei aina tarkoita, että virtsarakon syöpä on läsnä. Muut sairaudet voivat myös aiheuttaa sen, kuten virtsatietulehdus, munuaissairaus, virtsarakon tai munuaiskiviä, noncancerous kasvaimia tai vammoja vatsan.

Vaihda virtsan tottumukset. Virtsaaminen tavallista useammin tai ottaa epämukavuutta virtsatessa voi olla oireita virtsarakon syövän. Jälleen nämä oireet voivat johtua muita lääketieteellisiä ongelmia. Miehillä, esimerkiksi nämä oireet saattavat johtua laajentuneen eturauhasen rauhanen.

Kipu tai polttava tunne virtsatessa. Kipu on harvoin oire virtsarakon syövän alkuvaiheessa. Kuitenkin jotkut ihmiset voivat kokea epämukavuutta, kun he virtsata. Se johtuu usein muita lääketieteellisiä ongelmia.

Jos sinulla on jokin näistä oireista, mene lääkäriin niin pian kuin mahdollista. Muista, aiemmin virtsarakon syöpä löytyy, sitä helpompi se on hoitaa.