Nipala

Virtsarakon syövän oireita ja syitä

Ymmärtäminen virtsarakon syöpä

Virtsarakon syöpä, kun on olemassa epänormaali, syöpäsoluja kasvaa virtsarakon. Virtsarakon syöpä vaikuttaa miehiin neljä kertaa useammin kuin naiset, ja se esiintyy valkoihoisista kaksi kertaa useammin kuin vuonna Afrikkalainen ihmiset. Lue lisää syyt ja oireet virtsarakon syövän ›

Verta virtsassa

Verta virtsassa kutsutaan hematuria. Veri saattaa värjätä virtsan eri sävyjä vaaleanpunainen, punainen ja ruskea. Raitoja verta saattaa näkyä myös virtsaan. Näkyvä verta virtsassa kutsutaan brutto hematuria. Verta virtsassa voi olla läsnä niin pieniä määriä, että se ei näy paljain silmin, mutta punasoluja virtsassa voidaan nähdä mikroskoopilla. Tätä kutsutaan mikroskooppinen hematuria. Määrä verta virtsassa ei aina korreloi sairauden vakavuuteen, häiriö tai sairaus.

Verta virtsassa johtuu usein infektio, tulehdus tai vamman virtsateiden (munuaiset, virtsajohtimien, virtsarakon ja virtsaputken).

Lue lisää verta virtsassa ›

Alavatsakivut

Lantion alueen kipu on yleinen valitus naisten keskuudessa. Sen luonne ja voimakkuus voi vaihdella, ja sen syy on usein epäselvä. Joissakin tapauksissa ei ole sairaus on ilmeinen. Lantion kipu voidaan luokitella joko akuutti, eli kipu on äkillinen ja vakava, tai krooninen, eli kipu joko tulee ja menee tai on vakio, kestää kuukausia tai pidempään. Mukaan European College of Synnytyslääkärit ja Gynecologists, lantion kipu kestää yli 6 kuukautta ja paranemista ole hoidon tunnetaan krooninen lantion kipu. Lantion kipu voivat olla peräisin sukupuolielinten tai extragenital elinten ja noin lantion, tai se voi olla psykologinen, joka voi tehdä kipua tuntuu huonompi tai itse aiheuttaa kivun tunteen, kun mitään fyysistä ongelma on läsnä.

Lue lisää alavatsakivut ›