Nipala

Vaihtoehtoisia tapoja välttää onnettomuuksia

Vaihtoehtona tyynyjä tai keruulaitteistossa, jotkut miehet ja naiset valitsevat tuotteita, jotka estävät virtsan karkaamista.

Miehille. Vuotosuojat tulevat muodossa kiinnittimet, jotka asetat noin peniksen juureen, kiristys vain riitä sulkemaan pois virtsaputken ja vuotojen estämiseksi. Laitteet on suunniteltu puhallettava rengas tai vaahto-vuorattu metallinen tai muovinen runko. Parin tunnin välein, et irrota kiinnitin virtsata ja pitää paineen muodostumisen. Onko puristin töitä riippuu siitä voit säätää sen vuotojen estämiseksi ja yhä tuntea olonsa mukavaksi. Jos sinulla on vaurioitunut iho penis, ovat fyysisesti pysty Löysää itse, tai on hermovaurio, joka saattaa vaikeuttaa voit arvioida virtapihdin kireys voi aiheuttaa vaurioita penis ja pitäisi valita toinen menetelmä. Peniksen kiinnikkeet ovat saatavilla ilman reseptiä (tuotenimiä kuuluu Bard Cunningham ja Cook), mutta voidaan kattaa Medicare tai yksityiset vakuutusyhtiöltä, mikäli tilata lääkäri.

Naisille. Virtsaputken insertit (kuten Femsoft) ovat kertakäyttöisiä laitteita, jotka on sijoitettu virtsaputken pitää virtsan sisään Sinun aseta voideltu, taipuisa laite virtsaputki, jos se täyttää oman muodon ja estää virtsan karkaamisen. Kun tarve virtsata, käsität välilehti, joka pysyy kehon ulkopuolella poistamaan insertin.

Harvat naiset käyttävät virtsaputken lisää. Muutama käyttää laitteita säännöllinen tapa hallita stressiä tai sekoittaa inkontinenssin, vaikka tällaisia ​​teriä ei pidä käyttää ympäri vuorokauden. Toiset käyttävät insertit kerran tai kahdesti viikossa erityistilanteissa, kuten ylläpitää pidättyvyys harjoituksen aikana tai sosiaalista toimintaa.

Yksi haittapuoli virtsaputken teriä on, että ne johtavat usein virtsatietulehduksia. Eräässä tutkimuksessa 10% naisista kehittyi virtsatietulehdus ensimmäisen kuukauden aikana käyttöä, ja yli keskimäärin 14 kuukautta, 30% naisista kehittyi virtsatieinfektio. Et ole hyvä ehdokas tämän laitteen, jos olet altis virtsatietulehdukset, voi ottaa antibiootteja, on ahdas virtsaputki, käytät antikoagulantteja, tai on ylivuoto tai refleksi inkontinenssi. Medicare ja monet yksityiset vakuutusyhtiöt kattamaan virtsaputken lisää.

Kuola helpotusta

Monet miehet, nuoret ja vanhat, ovat huolissaan kuolaaminen virtsan jälkeen päävirta on pysähtynyt ja virtsarakon tuntuu tyhjä. Vaikka ne hetki ja ravista penis ennen zipping up, ei voi olla kiusallista märkää tai petsattu housut. Suurin riski: miehet ovat suurentuneet prostates.

Lääketieteellinen termi tälle on post-virtsaamaan harhautuksen. Se syntyy, kun ympäröiviä lihaksia virtsaputken älä purista tarpeeksi kovaa se tyhjentää kokonaan, jättäen pienen altaan virtsan pulahtaa virtsaputken takana peniksen juureen. Muutamassa minuutissa, virtsa harhauttaa ulos.

Kokeile näitä lähestymistapoja Vältä märkiä ja värjätään housut:

  • Harjoitella lantionpohjan harjoituksia lisätä lihasvoimaa.

  • "Maito out" viime tippaa virtsaa. Käyttämällä sormenpäät toisaalta alkaa noin tuuman takana kivespussin, ja paina varovasti ylöspäin. Pidä soveltaa tätä painetta kuin siirrät sormellaan peniksen juureen kivespussin alle. Toista. Tämä toimenpide pitäisi liikkua yhdistetään virtsan penikseen, jossa voit ravistaa pois viime tippaa. Käytäntöä, sinun pitäisi pystyä tekemään tämän nopeasti ja huomaamattomasti.

  • Naisilla harhautuksen voi tapahtua, kun vähän virtsaa jää loukkuun emättimessä, tippuu, kun nouset wc. Pyyhi emättimen ennen pysyvän onko tippumisen pysähtyy.